Kadın Saç Ekimi Fiyat Aralıklarını Paylaşır mısınız?

Okuyan Hanım

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, saçlarımın yan kısımlarına bölgesel saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri bu bölgelerde seyreklik olduğu gibi son dönemde nedeni belirsiz bir şekilde saç dökülmesinden kaynaklı daha da açılmalar meydana geldi. Öncelikle dökülme sorunumu çözmek için ilaç tedavisine başvurmak olmazsa daha sonrasında ekim yaptırmak istiyorum, umarım ihtiyacım kalmaz! Umarım benim saçlarım da her kadın gibi harika ve çekici görünür. Bu yüzden yoğun bir mücadele veriyorum ve dualarınızı eksik etmeyin. Başlıktaki soruma bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun, karar verdiğin bu süreç zorlu olabilir ama azminle başarıya ulaşacağına inanıyorum. Hayalindeki saçlara kavuşmak için saç ekiminden önce tedaviye başlamak mantıklı bir adım olmuş. Sonrasında, eğer ihtiyaç duyarsan saç ekimi de bir seçenek olabilir. Şu anda yaptığım araştırmaya göre, ortalama olarak lokal bölge ekimi için 25.000₺ gibi bir rakam talep ediliyor.

Oyla 0
Erkek tipi saç dökülmesi yaşadığında, uzun vadeli bir tedavi planı gerekebileceğini düşünürsek, saç ekimi daha mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Küçük yaşlardan beri bu durumu yaşıyorsan, başka bir tedavi yöntemiyle düzelmek pek mümkün değilmiş gibi geliyor. İstanbul'da bir akrabam, ekim için 35.000₺ gibi bir ücret ödemişti. Ancak, doktordan doktora, şehirden şehire ve klinikten kliniğe bu fiyatlar değişebilir. Sen yine de ekim yaptırmadan alanında uzmanlaşmış doktorlardan fikir alışverişi yapmalısın.

Oyla 0
Yengem geçen kış ekimini 20.000₺ yaptırmıştı ama doktoru tanıdık olduğu için ona indirim uygulamıştı. Şuan fiyatları ne olur bilmiyorum umarım tez zamanda hayalindeki saçlara kavuşursun. Amin 🙏

Oyla 0
Aklımdaki rakamları belirttiniz, ancak bu durumun ekonomik olarak beni sarsacağını düşünüyorum, bu yüzden tedavinin sonuçlarını beklemeye devam edeceğim. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. 🥺

Oyla 0
Geri
Üst Alt