Kartal’da Saç Boyası Faciası Yaşamak İstemiyorum, En İyi Kuaför Nerede?

Ceyda Güler

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Artık saç boyatma konusunda kötü bir deneyim yaşamak istemiyorum. Daha önce birkaç kez maalesef yanlış kuaför tercihlerim yüzünden ciddi hayal kırıklıkları yaşadım. İstediğim renkten bambaşka sonuçlar çıktı ve saçımın hem görünümü hem sağlığı ciddi anlamda etkilendi.

Şimdi çok daha bilinçli hareket etmek istiyorum ve bu yüzden size danışmak istedim.
Kartal'da gerçekten işini bilen, saç rengiyle ilgili tüm süreci özenle yöneten bir kuaför arıyorum. Özellikle:
  • Renk açma işlemini saçın yapısını bozmadan, yıpratmadan yapabilecek,
  • Uyguladığı boyalar kaliteli ve uzun ömürlü olan,
  • Saç rengini zamanla turuncuya ya da kızıla döndürmeyen,
  • Ve tabii ki istediğim tonu birebir yakalayabilen bir kuaför bulmak istiyorum.
Renk konusunda hassasım çünkü küllü tonlar ya da soğuk renkler istiyorum ama çoğu zaman ortaya sıcak yansımalı, hatta bazen bakıra çalan renkler çıkıyor. Gerçekten işinin ehli, renk bilgisi yüksek bir uzmana denk gelmek istiyorum.

Eğer daha önce Kartal’da böyle bir deneyim yaşayıp memnun kalan varsa, lütfen kuaför önerinizi ve mümkünse işlemi kimin yaptığı bilgisini paylaşır mısınız?

Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim 🙏
Gerçekten bu sefer pişman olmak istemiyorum.

Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ben de yıllarca “şu uygun fiyatlıyı bir deneyeyim” diyerek birkaç kuaföre gittim ve sonunda saçım yıpranmış, rengim turuncuya çalmış halde eve dönüyordum. Artık saçımı gerçekten emanet edebileceğim bir yer ararken, bir arkadaşımın önerisiyle Kartal Aura Kuaför’e gittim – iyi ki de gitmişim.

Özellikle renk açma konusunda çok kontrollüler. İlk görüşmede “rengi hemen açalım” gibi aceleci davranmadılar. Saçımda eski boya kalıntıları vardı, onları dengeleyip sonra istediğim soğuk küllü kahve tonuna geçtiler. Kaliteli boya kullanıyorlar (L’Oréal Professionnel ve Schwarzkopf gibi) ve işlem sırasında saçı korumak için bakım ürünleri de uyguluyorlar.

En güzeli, rengi ayarlarken cilt tonuma uygunluğu ve zamanla kızıllaşma riskine karşı nasıl önlem alacaklarını da detaylı anlattılar. Şu an saç rengim hem çok doğal, hem de aylar geçmesine rağmen hiçbir sıcak ton kayması olmadı.

Kartal’da güvenebileceğin bir yer arıyorsan kesinlikle burayı öneririm. Hatta sadece boyamakla kalmayıp sana özel bakım önerileri de sunuyorlar. İçin rahat eder bence 🌿

Oyla 0
Geri
Üst Alt