Kemik İliği Saç Maskesi Saçları Ağırlaştırır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Saçlarım oldukça ince telli ve çabuk ağırlaşan bir yapıya sahip. Bu yüzden saç bakım ürünleri seçerken her zaman çok dikkatli olmam gerekiyor. Son zamanlarda doğal içerikli ürünlere yönelmek istedim ve kemik iliği saç maskesinin saçı beslediğini, güçlendirdiğini duyunca denemek istedim. Doğal ve hafif olacağını düşünmüştüm ama tam tersi bir etkiyle karşılaştım. Saçlarım beklediğimden çok daha ağırlaştı, hatta bir gün içinde yağlanmış gibi göründü.

Bu yüzden merak ediyorum: benim gibi ince telli ve çabuk sönükleşen saçlara sahip olup bu maskeyi kullanan ve memnun kalan var mı? Belki uygulama şeklinde bir hata yaptım, örneğin miktarını fazla kaçırdım ya da yeterince durulamadım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. Belki küçük bir püf noktasını gözden kaçırdım ve doğru şekilde kullanırsam sonuçlar daha farklı olabilir.

Kemik iliği saç maskesini kullanmaya başladığımda, saçlarımı ağırlaştırır mı diye endişeliydim. Ancak düzenli kullanımdan sonra, saçlarımın ağırlaşmadığını, aksine daha hafif ve canlı göründüğünü fark ettim. Bu maskeyi uyguladıktan sonra saçlarımın daha dolgun ve sağlıklı olduğunu söyleyebilirim.

Oyla 0
Başlangıçta, kemik iliği saç maskesinin saçlarımı ağırlaştıracağından korkuyordum. Neyse ki, bu maskeyi kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Saçlarım yumuşak ve hacimli kaldı, kesinlikle ağırlaşma olmadı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt