Kullanıcı Yorumları Kerastase Premiere Bain Decalcifiant Reparateur Yıpranmış Saçlar için Onarım Sağlayan Şampuan

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Kerastase Premiere Bain Decalcifiant Reparateur.jpg
Kerastase Premiere Bain Decalcifiant Reparateur ile hayalinizdeki saç bakımını yapmak artık çok daha kolay. Saçınızdaki kalsiyum toplanmasını minimum seviyeye indirerek eşsiz bir şekilde toplanan birikimi ortadan kalkmasına yardımcı olur. Özellikle işlem görmüş saçlar için uygun olan bu ürün, saçınıza kökten uca profesyonel kalitede bakım sağlar. En güzel yanı, saçı içeriden onarırken dışarıdan gelen kırılmaları kusursuz bir şekilde temizler. Uzmanlar, şampuanlama işleminden sonra durulama gerektirmeyen Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur ürününün kullanımının daha etkili sonuçlar sağlayacağını aktarmaktadır.
Eğer ürünü daha önce kullanma fırsatınız olduysa, düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşarak ürünü yakından inceleyenlere yardımcı olabilirsiniz.

Bu yaşıma kadar geç tanıştığım ama tanıştıktan sonra bağımlısı olduğum Kerastase'nin en beğendiğim şampuanıdır. Fiyatları dolar bazında her geçen gün artış gösterse de bu yaştan sonra vazgeçmeyi düşünmüyorum. Yakında ürün için kumbara biriktirmeye başlayacağım. :D

Kendileri saçlarımdaki dökülmelerin sona ermesini ve kırılmaları önleyen o harika şampuandır.

Kendim çok memnun kaldığım bir şampuan. Dökülme sorunumu ciddi anlamda kısa sürede kontrol altına aldı. Kombinasyonlu kullandığım için bende daha hızlı etki gösterdi.

Yıllardır beğenerek kullanıyorum. Arada sırada değiştirip dermokozmetik şampuanlara geçiş yapsam da, tilki misali dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönüyorum.

Kerastase Premiere Bain Decalcifiant Reparateur Şampuan'ı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve sonuçlar harika. Saçlarımın daha yumuşak ve parlak hale geldiğini fark ettim. Ayrıca, yıpranmış saç uçlarımın görünümü önemli ölçüde düzeldi. Şampuanın nazik ama etkili temizleme gücü ve hoş kokusu gerçekten hoşuma gidiyor. Yıpranmış saçlarım için mükemmel bir çözüm oldu.

Geri
Üst Alt