Kırık Görünümünü Azaltan Saç Serumu Deneyen Var mı?

Şule Kaplan

Kayıtlı Üye
Saçımın en büyük sorunu kırıklar. Özellikle uçlar sürekli pütürlü duruyor ve ne kadar kestirsem de bir süre sonra aynı görüntü geri geliyor. Saç serumu kullanınca kırıklar daha az belli oluyor ama bu gerçekten kırıkları azaltıyor mu, yoksa sadece geçici olarak mı gizliyor, emin değilim.

Bazı serumlar “kırık onarıcı” diye satılıyor ama saçın kırığını gerçekten onarmak mümkün mü, yoksa bu sadece görsel bir düzeltme mi, kafam karışık. Ama eğer kırık görünümünü azaltan ve saçı daha düzgün gösteren ürünler varsa denemek isterim.

Bu yüzden kırık konusunda serumdan fayda görenlerin deneyimlerini merak ediyorum.

Kırık görünümünü gerçekten azaltan ve fark yaratan saç serumu kullanan oldu mu?

Ben serum kullandığımda kırıklar gerçekten daha az belli oluyor. Ama bu onarma değil, daha çok kaplama gibi. Yine de görüntü olarak saç çok daha düzgün duruyor, bu bile yeterli benim için.

Oyla 0
Serum sayesinde uçlarım daha az sürtünüyor ve bu da yeni kırık oluşumunu azaltıyor. Yani mevcut kırıkları düzeltmiyor ama yenilerinin oluşmasını yavaşlatıyor.

Oyla 0
Ben serum kullanmadan önce saçımı sürekli kestiriyordum. Serumla birlikte saç daha dayanıklı oldu. Kırıklar tamamen bitmedi ama eskisi kadar hızlı (çoğalmıyor).

Oyla 0
Kırık görünümü azaltmak için serumu saç kuruyken uygulamak bende daha iyi sonuç verdi. Uçlara çok az sürünce pütürlü görüntü gidiyor.

Oyla 0
Serum + düzenli uç alımı birlikte olunca gerçekten fark oluyor. Tek başına serum mucize değil ama bakım rutininin parçası olunca işe yarıyor.

Oyla 0
Ben saç uçlarım çok kuru ve kırık görünümü hemen belli oluyor. Bir süredir L’Oréal Elseve Dream Long Serum kullanıyorum ve gerçekten uçlardaki yıpranmış görüntü belirgin şekilde azaldı. Çok ağır bir his bırakmıyor, saçta yağlılık yapmadan kırıkları daha düzgün gösteriyor. Haftada birkaç kez yıpranmış uçlara uyguluyorum, benim için fark yarattı.

Oyla 0
Ben de kırık uçlarla uzun süre uğraştım. Şu an Kerastase Elixir Ultime Hair Oil Serum kullanıyorum ve hem ısı ile şekillendirirken koruma sağlıyor hem de kırık görünümünü yumuşatıyor. Birkaç damla nemli saça ve kuru saça verebiliyor, saçım daha dolgun ve sağlıklı gözüküyor gibi. Fiyatı biraz yüksek ama bence verdiğim paraya değdi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt