Ayşegül Öztürk
Kayıtlı Üye
İlk lazer epilasyon seansım öncesi yaşadığım panik ve bilinmezlik duygusunu şu an hatırlıyorum da… Keşke biri bana başıma neler geleceğini önceden anlatsaydı.
Randevumu alırken “acımıyor canım, 10 dakikada biter” diyen arkadaşlarım yüzünden biraz fazla rahat gitmiştim ama işler pek öyle olmadı…
Seansa girmeden önce kılların jiletle alınması gerektiğini öğrenince klinikte acilen traş etmek zorunda kaldım, bu da cildimi tahriş etti. Seans başladığında özellikle bikini bölgesi ve koltukaltında ciddi bir batma oldu. Sonradan öğrendim ki ben regl döneminde gittiğim için acı eşiğim zaten düşüktü. Bir de üstüne cildim kuruymuş, lazer daha çok yakmış.
Seans sonrası hemen spora gittim, meğersem terlemek yasakmış. Cildim baya kızardı. O gece duş alırken yanma hissettim ve interneti didik didik ettim… İşte o zaman lazerin “öncesi ve sonrası” kurallarının olduğunu anladım.
Şimdi 5. seansıma giriyorum, alıştım diyemem ama çok daha bilinçliyim.
İlk defa gidecekler için sizin de “keşke bilseydim” dediğiniz tavsiyeler var mı? Gerçekten ilk seans en zoru mu oluyor?
Seansa girmeden önce kılların jiletle alınması gerektiğini öğrenince klinikte acilen traş etmek zorunda kaldım, bu da cildimi tahriş etti. Seans başladığında özellikle bikini bölgesi ve koltukaltında ciddi bir batma oldu. Sonradan öğrendim ki ben regl döneminde gittiğim için acı eşiğim zaten düşüktü. Bir de üstüne cildim kuruymuş, lazer daha çok yakmış.
Seans sonrası hemen spora gittim, meğersem terlemek yasakmış. Cildim baya kızardı. O gece duş alırken yanma hissettim ve interneti didik didik ettim… İşte o zaman lazerin “öncesi ve sonrası” kurallarının olduğunu anladım.
Şimdi 5. seansıma giriyorum, alıştım diyemem ama çok daha bilinçliyim.