Lazer Lipoliz Nedir, Yağ Aldırmadan Vücut Şekillendirme Mümkün Mü?

Lila Eren

Kayıtlı Üye
Kilo vermek başka, vücudu şekillendirmek bambaşka bir şey. Tartıdaki rakam düşüyor ama aynada hâlâ bazı bölgelerden rahatsız oluyorsun ya… İşte ben o noktadayım. Ne kadar spor yaparsam yapayım, bel ve kol bölgesindeki o inatçı yağlar yerinden oynamıyor. Araştırırken lazer lipoliz kavramına denk geldim. Ameliyatsız bir yöntemmiş ve vücudu biçimlendirmede etkili olduğu söyleniyor.

Kısaca, cildin altındaki yağı lazer enerjisiyle eritip vücuttan atılmasını sağlıyormuş. Yani klasik yağ aldırma gibi değil. En çok da bu kısmı cezbetti beni çünkü “kesmeden, anestezisiz, izsiz” olması kulağa çok iyi geliyor.

Ama aklımda hâlâ sorular var. Gerçekten yağları yok ediyor mu yoksa sadece geçici bir sıkılaşma mı sağlıyor? Bazı yorumlarda bölgesel incelme sağlandığı ama mucize beklememek gerektiği yazıyor. Cilt de toparlanıyormuş, bu da bonus gibi.

Yine de emin olamıyorum. Ne kadar kalıcı olur, vücut yeniden yağ depolarsa ne olur bilmiyorum.

Gerçekten merak ediyorum, bu işlemle yağ aldırmadan kalıcı bir şekillendirme mümkün mü, yoksa etkisi kısa süreli mi kalıyor?

Çözüm
Lazer lipoliz yağları parçalayarak vücudun doğal şekilde atmasını sağlıyor. Cerrahi değil ama sonuç gerçekten kalıcı olabiliyor. Ben kol bölgesinde yaptırdım, altı aydır formum korundu.
Ben geçen yıl karın bölgesine yaptırdım. İşlemden sonra bölge ciddi şekilde inceldi, ciltte de toparlanma oldu. Tamamen ağrısız değil ama dayanılacak düzeydeydi. Üç seans sonra fark netti.

Oyla 0
Benim için mucize gibi oldu diyemem ama bel bölgemdeki fazlalık gitti. En güzeli morarma, dikiş gibi şeyler olmaması. Düzenli sporla destekleyince etkisi kalıcı hale geldi.

Oyla 0
Lazer lipoliz yağları parçalayarak vücudun doğal şekilde atmasını sağlıyor. Cerrahi değil ama sonuç gerçekten kalıcı olabiliyor. Ben kol bölgesinde yaptırdım, altı aydır formum korundu.

Oyla 0
Çözüm
Bu işlem spor yapan ama inatçı yağlarından kurtulamayanlar için ideal. Kilo fazlası olanlara değil, vücut şekillendirmek isteyenlere öneriliyor. Cilt sıkılaşması da bonus etkisi gibi.

Oyla 0
Ben sadece bir seans yaptırdım ama fark etti. Uygulama sonrası bol su içmek çok önemli. Doktorum sporla desteklemezsem etkisinin azalacağını söylemişti, kesinlikle doğruymuş.

Oyla 0
Geri
Üst Alt