Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanıcı YorumlarıLoreal Paris Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan
Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, saçlarınıza özgün bir parlaklık ve canlılık katmak için mükemmel bir seçimdir. Doğal güzelliğinizi ön plana çıkaran özel bir formülle donatılmıştır. Yenilikçi mor tonları ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlayan UV filtresi, saçlarınızı turuncu ve sarı tonlardan arındırır. İlk kullanımdan itibaren saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırırken, her dokunuşta yumuşaklığını hissettirir. Özellikle boyalı ve röfleli saçlar için özenle tasarlanmıştır. Loreal Paris'in Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanı, saçlarınıza sanat eseri gibi bir güzellik katar, onları doğal ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
Elseve serisinin popüler olan bu şampanunu kullanıp deneyimlediyseniz düşüncelerinizi paylaşmak için lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanın. Sizin deneyimleriniz, diğer kullanıcılara bu ürün hakkında daha fazla bilgi vermek için değerli olacaktır.
Saçlarım boyalı ve zamanla turunculaşmaya başlamıştı, bu yüzden bu ürünü denemeye karar verdim. İlk kullanımdan itibaren saçlarımda belirgin bir değişim yaşandı.
Mor şampuanın nimetlerinden faydalanan biri olarak saçlarımdaki istenmeyen sarı ve turuncu tonlar azaldı ve saçlarım daha doğal görünüme ulaştı. Sarının tonlarını bir tek bu şampuanla koruma altına alabiliyorsunuz diğer markalar iş görmüyor.
Bu üründe çözemediğim bir özellik var ama ihtiyacımı karşıladığı için kesinlikle kullanmak isteyenlere tavsiye ederim, özellikle boyalı saçlara sahip olan arkadaşlar hiç sektirmeden kullansınlar. Diğer şampuanlar boyanın rengini hızlı akıtıyor ama bu şampuanla uzun süre rengi koruyacaksınız.
Gratis ve Watsons mağazalarında %50 indirimle satışta! Normalde 270₺ olan bu harika ürüne sadece 135₺'ye sahip olabilirsiniz. Saçlarınızdaki dönüşümü deneyimlemek ve doğal güzelliğinizi ortaya çıkarmak için son saatleri kaçırmayın! Bu indirimi kaçırmak istemeyenler için harika bir fırsat, acele edin!
Merhaba, bu şampuanı bir aydır kullanıyorum ama turunculaşma etkisini pek göremedim. Saçlarımı temizlemesi iyi fakat beklediğim renk değişimini sağlayamadı. Başka önerisi olan var mı?
Selamlar, bu şampuan saçlarımda harika bir etki yarattı. Turunculaşmayı büyük ölçüde azalttı ve saçlarıma parlaklık kattı. Düzenli kullanmak kesinlikle faydalı oldu.
Ciltte meydana gelen sivilceler, siyah noktalar ve renk eşitsizlikleri sadece estetik bir problem değildir; aynı zamanda kişinin özgüvenini doğrudan etkileyen ciddi bir cilt sorunudur. Özellikle...
Konazol Şampuan, saç dökülmesi, kepek ve kafa derisi problemleri gibi yaygın saç bakımı sorunlarına karşı güçlü bir çözüm sunuyor. Saçın sağlıklı uzamasına destek verirken, kafa derisini...
Saç dökülmesi, yalnızca estetik kaygılarla sınırlı kalmayan, kişinin özgüvenini ve yaşam kalitesini de doğrudan etkileyen bir problemdir. Genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler, stres...
Cilt sağlığı, günlük yaşam kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir faktördür. Çevresel etkiler, kimyasallara maruz kalma, nem eksikliği ya da fiziksel travmalar sonucu cilt bariyeri...
Ciltte oluşan iltihaplı döküntüler, kaşıntı, kızarıklık ve pullanma gibi belirtiler, birçok kişinin yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürebilen, yaygın dermatolojik şikâyetler arasında yer alır. Bu...
Travocort Krem, ciltte mantarların yol açtığı enfeksiyonların tedavisinde kullanılan, reçeteyle temin edilen bir ilaçtır. Dermatoloji uzmanları tarafından sıkça reçete edilen bu krem, özellikle...
Saç dökülmesi, yalnızca estetik bir problem değil aynı zamanda özgüveni de etkileyen ciddi bir sorundur. Günümüzde kadınların ve erkeklerin büyük kısmı saç seyrelmesi ve kellik ile karşı karşıya...
Cilt sağlığı, yalnızca estetik bir mesele değil; genel sağlığın da aynasıdır. Gün boyunca hava kirliliği, güneş ışınları, deterjanlar, sürtünme, sıcaklık farkları ve kimyasal maddeler gibi sayısız...
Dyson’ın en yeni nesil teknolojisini temsil eden Supersonic r™, sadece şık ve fütüristik tasarımıyla değil, saç sağlığına duyarlı yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Ergonomik “r” formu sayesinde elin...
Klasik saç kesimi, zamanın ötesinde bir tarzdır ve her yaş grubuna hitap eder. Bu model, genellikle yanlar kısa ve üst kısım daha uzun bırakılarak kesilir. Düz, dalgalı veya kıvırcık saç...
Burun estetiği yaptırmak istemiyorum ama ufak bir düzeltmeyle görünümün toparlanabileceğini duydum. Bu yüzden dolgu yaptırmayı düşünüyorum. Ancak araştırdıkça herkes farklı şey söylüyor. Kimine...
Zoretanin kullanmaya başlayalı bir süre oldu ve ilacın cildi ne kadar kuruttuğunu birebir yaşıyorum. Dudaklar, yüz derisi derken saç ve saç derim de eskisine göre çok daha hassas hale geldi. Tam...
Küt saç kesimi, yıllardır popülerliğini kaybetmeyen ve her sezon farklı yorumlarla karşımıza çıkan zamansız bir stil olarak öne çıkar. Net çizgileri, güçlü duruşu ve modern havasıyla hem sade hem...
Geçen akşam Eşref Rüya dizisini izlerken yine aynı şeye takıldım: Çağatay Ulusoy’un saç modeli! Gerçekten sahneye çıkar çıkmaz gözlerim onun saçlarına gidiyor. O kadar doğal, o kadar karizmatik...
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda saçımda özellikle belirli bölgelerde yoğun dökülme fark ettim. Açık kalan alanları kapatmak için saç fiberi kullanmayı düşünüyorum ama piyasada çok fazla marka...
Saç dökülmesi, günümüzde pek çok erkeğin yaşadığı en yaygın estetik sorunlardan biri hâline geldi. Genetik faktörler, stres, yanlış beslenme alışkanlıkları ve çevresel etkiler saç sağlığını...
Yüzün en dikkat çeken bölgesinde aniden beliren bir uçuk, yalnızca fiziksel rahatsızlık değil; aynı zamanda estetik kaygıların da kaynağı hâline gelir. Özellikle sosyal yaşamın temposu içerisinde...
Sivilceyle savaşırken sadece cilt temizliğiyle yetinmek çoğu zaman yetersiz kalabiliyor. Özellikle inatçı, iltihaplı ya da sık tekrar eden aknelerde daha etkili çözümlere ihtiyaç duyuluyor. İşte...
Ciltte oluşan mantar enfeksiyonları, kaşıntı, soyulma ve kötü koku gibi belirtilerle birlikte hem fiziksel hem psikolojik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle nemli, kapalı ya da sürtünmeye...
Geçen hafta saç dökülmesi şikayetiyle dermatoloğa gittim. Özellikle tepe bölgemde belirginleşen dökülmeden dolayı endişeliydim ve bu yüzden bir uzmana danışmak istedim. Dermatolog muayene...
Selam beyler 👋
Saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak uzun süredir farklı klinikleri araştırıyorum ve son zamanlarda adını en çok duyduğum yerlerden biri de Hair Of Istanbul oldu. Özellikle...
Ciltte uzun süredir devam eden kaşıntı, kızarıklık ve döküntü gibi şikâyetler varsa ve bu belirtiler özellikle hassas bölgelerde (yüz, boyun, göz çevresi gibi) ortaya çıkıyorsa, klasik kortizonlu...
Son birkaç aydır saçlarım fark edilir şekilde dökülmeye başladı. Özellikle duşta elime gelen miktar moral bozuyor. Önceden birkaç tel giderdi, şimdi avuçla geliyor. Stresten mi, şampuandan mı...
Saç şekillendirme dünyasında kuralları baştan yazan Dyson Airstrait™, hem kurutma hem düzleştirme işlevini tek bir cihazda birleştirerek zamandan tasarruf etmek isteyenlerin hayallerine cevap...
Açıkçası ameliyat fikri beni biraz tedirgin ediyor. Bu yüzden son zamanlarda ameliyatsız boyun estetiği yöntemlerini araştırıyorum. Çünkü eğer aynı etkiyi daha basit bir şekilde alabiliyorsam...
Son birkaç yılda spor yapsam da özellikle iç bacak ve kol bölgesinde sarkma fark ettim. Kaslar güçlü ama ciltteki gevşeklik rahatsız edici. Ameliyat düşünmüyorum, o yüzden ameliyatsız yöntemleri...
Ciltte aniden beliren kızarıklık, kaşıntı, pullanma, döküntü ve iltihap gibi belirtiler, çoğu zaman bağışıklık sisteminin aşırı tepkisiyle ortaya çıkan dermatolojik rahatsızlıkların habercisidir...
Cilt sağlığına dair sorunlar, özellikle kronik ve tekrarlayan vakalarda yaşam kalitesini doğrudan etkileyen ciddi durumlar yaratabilir. Egzama, atopik dermatit veya vitiligo gibi bağışıklık...
Saç sağlığı, özellikle kadınlar için estetik ve özgüvenin önemli bir parçası. Saç dökülmesi, incelme ya da cansız görünüm gibi problemlerle karşılaşan kadınlar için doğru destek ürününü bulmak...
Merhaba herkese, saç rengimi değiştirmek istiyorum ve uzun süredir sarı tonlarına geçmeyi düşünüyorum. Ama kafam inanılmaz karışık. Kuaförüm bana altın sarısının daha sıcak ve yüzüme uyumlu...