Kullanıcı Yorumları Loreal Paris Excellence Creme Saç Boyası

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Loreal Paris Excellence Creme Saç Boyası.JPG
Sadece bir saç boyası değil; aynı zamanda saçına saygı duyan, onu koruyan ve besleyen bir bakım deneyimi… L'Oréal Paris Excellence Crème Saç Boyası, yoğun kapatıcılığı ve üçlü bakım teknolojisiyle, evde profesyonel sonuçlar almak isteyen herkesin favorisi olmaya devam ediyor.

%100 beyaz kapama özelliği ile en inatçı beyaz telleri bile mükemmel şekilde örter. Boya öncesi, sırası ve sonrası olmak üzere 3 aşamalı koruma sistemi sayesinde, saç boyarken aynı zamanda saç telleri derinlemesine beslenir ve güçlenir. İçeriğinde bulunan Pro-Keratin, Seramid ve İyonin-G gibi aktif bileşenler, saçın yapısını güçlendirirken rengin daha uzun süre parlak kalmasını sağlar.

Krem formu sayesinde saçlara kolayca uygulanır, akma yapmaz ve yoğun pigmentleri sayesinde doğal, canlı ve kalıcı renkler sunar. Özellikle evde saç boyayanlar için sunduğu kullanışlı aplikatör ve zengin bakım maskesiyle, sadece bir boya değil; komple bir bakım sürecine dönüşür.

İşlem görmüş, yıpranmış ya da hassas saçlar için bile güvenle tercih edilebilir. Renk sonrası saçlar yumuşak, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Seçtiğin ton ne olursa olsun, saçının her teline özenle dokunan bu sistemle yeni görünümün çok daha güçlü bir etki bırakır.
Elbette, L'Oréal Paris'in popüler Excellence Crème serisini kullanma fırsatına sahip olanlar, deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Bu ürünü deneyerek saçlarınızı boyadıysanız ürünü satın almayı düşünenler için değerli bir geribildirim sunabilirsiniz.

Loreal bence tartışmasız boya konusunda diğer markalardan daha başarılı. Kendim 2 yıldır kullanıyorum, daha önceden Garnier boyalarını kullanırdım. İyi ki bu markaya geçmişim diyorum. Çünkü istediğim rengi kolayca verme olanağı sağladığı gibi, birkaç yıkamada bile rengi akmıyor. Resmen saçları boyadığınız renge hapsediyor.

Saç boyası harika sonuçlar veriyor. Saçlarım yumuşak ve parlak oldu. Beyaz saçlarımı mükemmel şekilde kapattı. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

Saç boyası uygulaması basit ve sonuçları harika. Saçlarımda doğal bir renk sağladı ve dokusunu korudu. Kokusu da oldukça hoş.

L'Oréal'e sonsuz güvenim var, her ürününün altına imzamı atarım. Ancak bu serisi ne yazık ki beyazlarımı kapatmıyor ve saçlarımı kurutuyor. Belki de bir şeyleri yanlış yapıyorum, gerçekten anlamadım.

Geri
Üst Alt