Makas Kuaför’de Fade Kesim Deneyen Var mı? İstanbul Saç Modeli Tavsiyesi

Bilal Şahin

Kayıtlı Üye
Selam millet,

İstanbul’da farklı bir saç kesim deneyimi yaşamak istiyorum. Araştırma yaparken sürekli Makas Kuaför adı karşıma çıktı. Özellikle Bebek ve Cihangir şubeleri çok popülermiş. Zincir olması da dikkatimi çekti, çünkü demek ki belli bir standartları var.

Benim saç yapım biraz sert ve düz. Genelde klasik yanları kısa, üstü uzun modeli tercih ediyorum. Ama artık biraz daha modern bir şey denemek istiyorum. “Skin fade” modellerini çok görüyorum, acaba Makas’ta bu konuda gerçekten iyi ustalar var mı?

Bazı yorumlarda fiyatların uygun, bazılarında ise biraz pahalı olduğu yazıyor. Açıkçası kaliteyi bulduktan sonra fiyat benim için ikinci planda ama yine de bilmekte fayda var.

Aranızda Makas Kuaför’de saç kestiren oldu mu? Kuaförler saç yapınıza göre yönlendiriyor mu, yoksa sadece klasik kesim mi yapıyorlar? Özellikle stil danışmanlığı gibi bir hizmet veren var mı merak ediyorum.

Bu hafta sonu Bebek şubesine gitmeyi düşünüyorum. Daha önce gidenlerin yorumları benim için çok değerli. Tavsiye ederseniz randevu alacağım.

Ben Bebek’teki Makas’a gitmiştim. Öncelikle mekân çok temiz ve modern. Kuaför saç yapımı inceledi, bana “mid fade” modelini önerdi. Saçım sert ve düz, normalde şekil almaz ama bu kesim sayesinde çok rahat kullanıyorum. Tararken kolayca hacim kazanıyor. Ayrıca saç bakım ürünü tavsiye ettiler, gerçekten faydalı oldu. Fiyat biraz yüksek ama aldığınız hizmet ve sonuç buna değer. Özellikle modern saç kesimi arayanlar için çok iyi.

Ben Cihangir şubesine gittim. Kuaförler gayet samimi ve profesyoneldi. Saçıma “low fade” yaptılar. İlk başta alışamadım ama birkaç gün içinde çok beğendim. Saç şekillendirmeyi de detaylı anlattılar. Normal berberde böyle ilgilenmezler. Fiyatı ortalama bir berberden yüksek ama kesinlikle farkı hissediyorsunuz. Özellikle gençler için modern ve trend modelleri çok iyi uyguluyorlar.

Makas’a giden bir arkadaşım önermişti, ben de denedim. Zincir kuaför olduğu için kalite konusunda biraz çekincem vardı ama gayet iyiler. Saçımı yüz şeklime uygun olarak kestiler. “Skin fade” istedim, oldukça başarılı oldu. Normalde saçım 2 haftada bozulur ama bu sefer uzun süre dayanıklı kaldı. Hizmet kalitesi yüksek, bekletmeden çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt