Kullanıcı Yorumları Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı.WEBP
Göz altı morluklarını, ince çizgileri ve yorgunluk izlerini tek hamlede silmek ister misin? Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı, kusurları gizlemekle kalmıyor; aynı zamanda cilt görünümünü gençleştiren bir etki sunuyor. Sünger uçlu aplikatörü sayesinde kolay uygulanabilen bu ürün, kısa sürede makyaj çantalarının vazgeçilmezlerinden biri hâline geldi.

İçeriğinde yer alan goji berry özü ve Haloxyl kompleksi sayesinde yalnızca kapatıcı değil, aynı zamanda göz çevresi bakımı yapan bir formül sunar. Göz altı bölgesine aydınlık kazandırırken ciltle kolayca bütünleşir, gün boyu çizgilere dolmadan sabit kalır. Gündelik kullanım için idealdir, ekstra çaba gerektirmeyen hızlı bir çözüm sağlar.

Göz Altına Aydınlık ve Tazelik​

Maybelline kapatıcı, göz çevresine uygulandığında cilt tonunu eşitler ve daha canlı bir ifade kazandırır. Hafif yapısı sayesinde cildi yormaz; yoğun kapatıcılık sunarken aynı zamanda doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Özellikle sabah yorgunluk belirtilerini hızlıca gizlemek isteyenler için kurtarıcı bir üründür.

Sünger Başlıklı Pratik Uygulama​

Ürünün en beğenilen yönlerinden biri, sünger başlığı sayesinde kolay ve kontrollü uygulama sunmasıdır. Doğrudan göz altına uygulanabilir, parmakla ya da süngerle dağıtıldığında homojen bir bitiş sağlar. Bu pratiklik sayesinde makyaj çantanızda yer kaplamadan günlük rutine zahmetsizce dahil olur.

Geniş Renk Seçeneği, Kişiye Özel Etki​

Her cilt tonuna uyum sağlayan farklı renk seçenekleri sayesinde herkes kendine uygun tonu rahatlıkla bulabilir. Renk oksitlenme yapmaz, gün içinde değişikliğe uğramaz. Hem doğal hem de daha kapatıcı makyajlar için yapılandırılabilir.

💬 Kullandığında göz çevrende oluşan değişimi, ürünün dokusunu ve uygulama deneyimini yorumlara yazarak merak edenlerle paylaşabilirsin!

Bu kapatıcıyı ilk kez kullandığımda en çok aplikatörüne bayıldım. Sünger ucu sayesinde ürünü çok kolay dağıtabiliyorsun, parmak ya da fırça aramaya gerek kalmıyor. Göz altımdaki morlukları gayet güzel kapattı ama en önemlisi ağırlık yapmaması. Çoğu kapatıcı günün sonunda beni yorgun gösterirken bu ürün tam tersi, sanki dinlenmişim gibi aydınlık bir görüntü verdi.

Benim göz altlarım çok kuru olduğu için kapatıcı seçmekte zorlanıyordum. Bu ürünün nemli yapısı sayesinde gün boyu kuruma ya da pul pul olma sorunu yaşamadım. Sabah iş makyajında sürüyorum, akşam eve geldiğimde hâlâ yerinde oluyor. Tek olumsuz yanı, kapatıcılığı orta seviyede; çok yoğun morluklarım var, tamamen kapatmıyor. Ama verdiği doğal görünüm beni çok mutlu etti.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım ve gerçekten şaşırdım. Çok uygun fiyatlı ama performansı bence birçok pahalı markayla yarışır. Göz altımı pürüzsüz gösterdi, ayrıca yüzümdeki küçük lekeleri kapatmak için de kullanabiliyorum. Çantamda sürekli taşıyorum çünkü uygulaması çok pratik. Gün içinde tazelemek istediğimde sorun yaşamıyorum.

Ben bu kapatıcıyı yıllardır kullanıyorum. Bence en büyük artısı çizgilere dolmaması. Yaş ilerledikçe göz altı çizgilerim belirginleşti, çoğu kapatıcı onları daha çok ortaya çıkarıyordu. Instant Anti Age Eraser ise tam tersine göz çevremi daha pürüzsüz gösteriyor. Üstelik azıcık ürün yetiyor, çok bereketli. Kapatıcılığı bana göre günlük kullanım için yeterli, doğal ama aydınlık bir bitiş sağlıyor.

Geri
Üst Alt