Kullanıcı Yorumları Maybelline New York Super Stay Skin Tint Fondöten

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Maybelline New York Super Stay Skin Tint Fondöten.WEBP
Ciltte yokmuş gibi duran ama etkili bir renk eşitleme sağlayan bir ürün arıyorsan, Maybelline New York Super Stay Skin Tint Fondöten tam da doğal makyajın modern yorumunu sunuyor. Hafif yapısıyla ciltte ikinci ten etkisi yaratırken, gün boyu kalıcılığını koruyarak renk eşitsizliklerini nazikçe dengeliyor. Cilt bakım etkili fondöten formülüyle hem makyaj hem bakım işlevi bir arada sunuluyor.

İçeriğindeki vitamin C ile cildi aydınlatmaya yardımcı olurken, gözenekleri tıkamadan sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Likit yapısıyla kolayca uygulanabilen bu ürün, hem yeni başlayanlar hem de doğal ten makyajı sevenler için pratik bir kullanım sunar. Cildin kendi ışıltısını kapatmadan, sanki filtre uygulamış gibi dengeli bir görünüm verir.

Hafif ve Nefes Alan Formül​

Super Stay Skin Tint, cilde nefes aldıran formülü sayesinde gün boyu rahatlık sağlar. Kalın ve mat fondötenlerden uzak durmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Uygulama sonrası ciltte ağırlık ya da yapışkanlık hissi bırakmaz.

Renk Eşitleme ve Aydınlık Etki​

Vitamin C ile zenginleştirilmiş içeriği, cilt tonunu zamanla aydınlatmaya destek olur. Günlük kullanımda cilde sağlıklı bir parlaklık kazandırır. Düzensiz renk görünümünü nazikçe dengeler ve parlama yapmadan canlı bir ten sağlar.

Günlük Makyajın Yeni Vazgeçileni​

Kolay uygulanabilir yapısıyla sabah rutininin hızla tamamlanmasını sağlar. Tek başına ya da pudrayla birlikte kullanılabilir. Doğal bitişli fondöten arayanların severek tercih edeceği bir üründür.

💬 Sen bu fondöteni hangi günlerde tercih ediyorsun, cildinde nasıl bir fark yarattı? Yorumlarda deneyimini paylaş, belki de bir sonraki fondötenini arayan biri senin cümlelerinde kararını bulur.

Bu fondöteni yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Yapısı çok ince, sanki serum sürüyormuşsun gibi hissettiriyor. Yüzümde ağırlık yapmıyor ve gün boyu cildimle bütünleşiyor. En sevdiğim tarafı, kızarıklıkları güzelce kapatırken cildimi boğmaması oldu. Çoğu fondötende günün sonunda pullanma yaşardım ama bunda öyle bir şey olmadı. Günlük kullanımda çok doğal bir bitiş sağlıyor.

Karma cildim var ve fondöten konusunda çok zorlanıyordum. Super Stay Skin Tint benim için tam dengeyi sağladı. T bölgemde parlamayı kontrol etti, yanaklarımda ise nemli bir görünüm verdi. Ofiste sabahtan akşama kadar dayanıyor, tazelemeye gerek kalmıyor. Kapatıcılığı çok yüksek değil ama yüzü sağlıklı ve canlı gösteriyor. Cildim nefes alıyormuş gibi hissettiriyor.

İlk sürdüğümde yapısının bu kadar hafif olmasına şaşırdım. Sanki yokmuş gibi duruyor ama cilt tonunu eşitlemede çok başarılı. Benim özellikle yanaklarımda küçük lekeler var, onları doğal şekilde kapattı. Arkadaşlarım ‘cildin ne kadar parlak’ dedi, fondöten sürdüğümü anlamadılar bile. Yaz aylarında bile ağırlık yapmadan kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Benim için en büyük artısı kalıcılığı oldu. Sabah 9’da sürüyorum, akşam eve geldiğimde hâlâ yerinde duruyor. Çoğu fondöten gün içinde oksitlenip rengini değiştirirdi, bunda öyle bir problem yaşamadım. Yüzümde doğal bir ışıltı bırakıyor, cildimi sağlıklı gösteriyor. Bir de uygulaması çok kolay; süngerle ya da parmakla bile rahatça dağılıyor. Bundan sonra uzun süre başka fondöten arayışına gireceğimi sanmıyorum.

Geri
Üst Alt