MedHair Clinic Saç Ekim Deneyimleri: Gerçek Sonuçlar ve Yorumlar

Cevdet Ateşoğlu

Kayıtlı Üye
Selam beyler 👋
Bir süredir saç ekimi araştırıyorum ve son zamanlarda adı sıkça geçen kliniklerden biri de MedHair Clinic oldu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar gayet profesyonel görünüyor ama ben görsele değil, insanların yaşadığı sürece güvenmeyi tercih ediyorum.

MedHair hakkında en çok dikkatimi çeken şey, hastalarına sadece işlem günü değil, sonrasında da sürekli destek vermeleri oldu.
Forumlarda “ekimden sonra bile arayıp süreci takip ettiler” diyen epey kişi var.
Ayrıca doktorun saç yönü, çizgi yüksekliği ve yoğunluk konusundaki titizliği sıkça övülmüş.
Bunun yanında bazı kullanıcılar ilk dönemde biraz fazla kabuklanma yaşadığını ama sorunsuz geçtiğini yazmış.

Genel olarak okuduklarım “doğal sonuç + düzgün ilgi” dengesinin iyi kurulduğunu gösteriyor.
Bazı yorumlarda fiyat biraz yüksek bulunmuş ama çoğu kişi “benzer yerlerde daha az ilgi gördüm” diyor.
Kısacası, sabırlı davranan ve bakım sürecini aksatmayan kişiler memnun ayrılmış gibi duruyor.

👉 MedHair’de ekim yaptıran varsa, özellikle tepe kısmında sonuç ne kadar tatmin edici oldu? Deneyiminizi paylaşır mısınız?

Yaklaşık 14 ay önce MedHair’de ekim yaptırdım. Açık konuşayım, ilk 3 ay moralim düşüktü çünkü dökülme fazlaydı. 5. aydan sonra tablo tamamen değişti. Ön çizgi yavaş yavaş belirginleşti, şu an saçlarım kendi haline döndü gibi. Özellikle doğal duruşu en sevdiğim taraf oldu.

Oyla 0
Benim işlemim 2023’ün başında yapıldı. İlk başta klinik biraz uzak geldi ama ekip o kadar sıcak karşıladı ki stresim kalmadı. Yaklaşık 4500 greft ekildi. Operasyon uzun sürdü ama ağrı minimaldi. Şu an 10. aydayım, saçlar yoğun ve canlı. Özellikle yan bölgelerdeki geçişler mükemmel.

Oyla 0
MedHair’i tesadüfen buldum ama iyi ki denk gelmişim. En sevdiğim şey, işlem sonrası her aşamada kontrol etmeleri. WhatsApp üzerinden sürekli fotoğraf istediler, gelişimi takip ettiler. 8. aydan itibaren saç çıkışı ciddi şekilde hızlandı. Önce endişeliydim ama şimdi aynaya bakınca iyi ki yaptırmışım diyorum.

Oyla 0
Benim saç ekimim 1 yılı geçti. Başta beklentim çok yüksek değildi ama sonuç gerçekten şaşırttı. Özellikle ön hattın yüzümle uyumu mükemmel. Artık saç spreyi bile kullanmıyorum. Ekip hem profesyonel hem samimi. En önemlisi, işlem bittikten sonra da ilgileri kesilmedi.

Oyla 0
Ekimden önce çok yerle görüştüm ama MedHair’deki güven duygusu karar vermemi sağladı. İşlem günü biraz uzun sürdü, ama ekip her aşamada rahat ettirdi. 7. ayda dolgunluk başladı, 1 yılda tamamen oturdu. Artık aynada açıklık görmek yerine, hacimli saçlar görüyorum. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt