Morfose Saç Spreyi Kullananlar, Deneyimlerinizi Paylaşır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mahir

Kayıtlı Üye
Bugüne kadar herhangi bir berbere gittiğimde neredeyse her zaman turuncu renkli Morfose markalı saç spreyini masalarda görmüşümdür. Bazı istisnai durumlar dışında, çoğu berberin tercihi bu yönde. Türkiye'de bu kadar yaygın olması dikkat çekici. Fiyat performans açısından oldukça ilgi çekici olduğu için, ben de bu ürünü denemeye karar verdim. Malum son zamanlarda diğer markaların saç spreyi fiyatları oldukça yükseldiği için, saç spreyi kullanmak bile neredeyse lüks hale gelmiş durumda. Ancak, spreyin kalıcılığı ve saçta bıraktığı etkiler hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Eğer siz de saçlarınıza sabit bir şekil vermek için Morfose kullandıysanız, soru başlığımı cevaplamanızı bekliyorum.

Morfose-Ultra-Güçlü-Saç-Spreyi-Turuncu.webp

Sadece berberde kullanıp deneyimlediğim kadarıyla iş görmez diyebilirim. Anlık sertleştiriyor, ancak en küçük bir rüzgarda bile verdiğiniz şekli koruyamıyor. Bunun yerine alternatif markalara yönelebilirsin; mesela Taft hem daha uygun hem de daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Oyla 0
Yıllardır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Fiyat/performans açısından da başarılı bir ürün, kokusu da oldukça hoş.

Oyla 0
Berberden berbere kullandığım üründür. O da berberim fön sonrası kullandığı için ses etmiyorum. Ama kesinlikle alıp kullanacağım bir marka olmamakla birlikte daha iyi seçeneklere yönelebilirsin. Wella, Schwarzkopf vb. markaların olduğunu unutma!

Oyla 0
Ucuz olsun ama benim yanımda dursun diyorsan al kullan ama 2-3 saatlik şekillendirmeler için kullanabilirsiniz. Gün boyu saçın şeklini korumuyor diyen arkadaşla aynı düşüncedeyim.

Oyla 0
Diğer markalar bütçemi zorlayacak diyenlerin tercih edeceği ürün dışında hiç bir özelliği yok! Eğer bir de bulunduğun şehirde havalar nemliyse daha evden çıkmadan verdiğin şekil yok olup gidiyor. Saçların şekil alma konusunda inatçıysa işini görmez düşüncesindeyim.

Oyla 0
Elektriklenmeyi bastırmak için kullandığım bu ürünü gerçekten seviyorum; kokusu da oldukça hoşuma gidiyor. Alıp denemekten bir zarar görmezsin en azından kendi deneyimine sahip olursun. :)

Oyla 0
Olumsuz yorumlara aldırış etme, çünkü Türkiye şartlarında fiyat performans açısından en kaliteli ürün budur! Eğer kesenin ağzını açarım dersen, kesinlikle Wella'nın EIMI serisini kullanmanı tavsiye ederim.

Oyla 0
Bugüne kadar bedava verseler kullanmayacağım bir üründür. Geçen yaz kardeşimin düğünü öncesi saçıma verdiğim şekli korumadığı gibi saç diplerim pul pul olmuştu. O gün gerçekten saçlarım konusunda bana kendimi kötü hissetmeme neden olduğu için bir daha kullanmam!

Oyla 0
Kokusunu çok beğendiğim ama etkilerini o kadar beğenmediğim sprey olmasının dışında bir sorun yok! Bence üreticiler saçta kalıcılığını uzun süre duracak şekilde formülünü değişmeliler. Bir süreden sonra saçlardaki sertlik sönüp gidiyor. :unsure:

Oyla 0
Geri
Üst Alt