Motto Plus Saç Serumu Kadınlarda Saç Dökülmesini Azaltıyor mu?

Yasemin Acar

Kayıtlı Üye
Her kadının en çok merak ettiği şeylerden biri dökülmenin gerçekten azalması. Ben de dökülme yoğunluğu yüksek olmayan ama zaman zaman toparlanmayan bir saç tipine sahibim. Motto Plus’ı düzenli kullandığımda ilk fark ettiğim şey dökülmenin günlük hayatta daha az belirgin olması oldu. Özellikle saçımı ıslakken tararken elimdeki tel sayısı eskisine göre daha düşük oldu. Bu bana etkisinin bir kısmının dökülme kontrolüne odaklandığını düşündürdü.

Elbette tek başına bir serumun genetik dökülmeyi tamamen durdurmasını beklemek gerçekçi değil ama kırılmayı ve zayıf tellerin kopmasını azaltma konusunda bence işe yarıyor. Dökülme dışında saçın genel yoğunluk hissi de biraz daha dolgun ve dengeli duruyor gibi. Bu da kadınlarda dökülme korkusuyla birlikte özgüveni artırıyor.

Motto Plus Saç Serumu kadınlarda saç dökülmesini gerçekten azaltıyor mu?

Benim için en belirgin fark kırık tel sayısında oldu. Dökülme tamamen durmadı ama tararken kopma hissi azaldı. Bu da günlük dökülme algısını hafifletti.

Oyla 0
Genetik dökülme olan bir ailedeyim. Bu yüzden mucize beklemiyorum ama rutin kullanınca dökülme şiddetinde azalma oldu. Bu benim için yeterli bir destek.

Oyla 0
Dökülme azaldı diyebilirim ama aynı zamanda saç derisi rahatladı. Kaşıntı ve hassasiyet de azaldı. Bu da dolaylı olarak dökülmeyi kontrol altına almada yardımcı oldu.

Oyla 0
Serumu masajla birlikte uygulamak bence daha etkili. Masaj da dökülmeyi azaltmaya yardımcı oluyor. Bu iki adım birlikte daha iyi sonuç veriyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt