Motto Plus Saç Serumu Saç Çizgisi Geri Giden Erkekler İçin Mantıklı mı?

Bilal Şahin

Kayıtlı Üye
Saç çizgisi geri çekilmiş bir tipim olduğundan beridir birçok ürün denedim ama çoğu sadece geçici etki bırakıyordu. Motto Plus’ı denemeye başladığımda asıl merak ettiğim şey, gerçekten saç çizgisini destekleyip iyileştirmeye yardımcı olup olmadığıydı. İlk ay sadece mevcut saçları güçlendirdiğini fark ettim. Saç çizgisiyle ilgili çok dramatik bir değişim olmadı ama kırılma ve incelme azaldı gibi geldi.

İkinci ayda saç diplerimde daha sabit bir his oluştu. Çizgi tamamen geri gelmedi ama dökülme hızı azaldığı için çizgiyi korumaya yardımcı gibi geldi bana. Bunun kuaförümün tavsiyeleri ve genel bakım rutinimle birleşince daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak bu serum tek başına saç çizgisi geri gidenlerde mucize yaratmaz ama dökülme hızı, saç dayanıklılığı ve genel saç sağlığı konusunda destekleyici bir ürün olabilir. Bunu beklentiyi çok yüksek tutmadan değerlendirmek lazım.

Motto Plus Saç Serumu saç çizgisi geri çekilmiş erkeklerde mantıklı ve etkili bir destek ürünü mü?

Ben saç çizgisi konusunda mucize beklemem. Bu serum dökülme hızını azaltıyor ve mevcut çizgiyi korumaya yardımcı oluyor, bu da bana yeterli geliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt