Kadir Alkan
Kayıtlı Üye
Yaklaşık 3 aydır Motto Plus Saç Serumu kullanıyorum ve bu konuda kafamı en çok kurcalayan şey “gerçekten işe yarıyor mu” sorusuydu. Başlangıçta promosyonlarda gördüğüm yorumlara güvenip aldım ama sonuçları kendi gözlerimle görmek istedim. İlk 2 hafta saçımda belirgin bir fark görmedim; sadece saç uçları biraz daha düzgün duruyordu. Üçüncü haftadan sonra saç derimde bir rahatlama ve daha az kırılma fark ettim. Özellikle duş sonrası saç dökülmem daha azalmış gibiydi, tararken eskisine göre daha az saç geliyor elimde. Bu değişimi görünce içimdeki “acaba mı” hissi biraz kayboldu.
Tabii her üründe olduğu gibi bu serumun da kişiden kişiye farklı etki edebileceğini düşünüyorum. Benim saçlarım normalden hafif ince telli bir yapıda, çok dökülen bir tip değil. Bu yüzden bende genel anlamda toparlayıcı ve saç yapısını güçlendirici bir etki yaptı. Ama tam bir “mucize” beklemek belki gerçekçi değil. Gene de düzenli kullandığımda saçta daha sağlam, daha diri bir his bırakıyor.
Motto Plus Saç Serumu’nun erkek kullanıcılar için gerçekten hissedilir faydası oluyor mu?
Tabii her üründe olduğu gibi bu serumun da kişiden kişiye farklı etki edebileceğini düşünüyorum. Benim saçlarım normalden hafif ince telli bir yapıda, çok dökülen bir tip değil. Bu yüzden bende genel anlamda toparlayıcı ve saç yapısını güçlendirici bir etki yaptı. Ama tam bir “mucize” beklemek belki gerçekçi değil. Gene de düzenli kullandığımda saçta daha sağlam, daha diri bir his bırakıyor.
Motto Plus Saç Serumu’nun erkek kullanıcılar için gerçekten hissedilir faydası oluyor mu?