Motto Plus Saç Serumu Kullanan Erkekler Gerçekten Faydasını Gördü mü?

Kadir Alkan

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 3 aydır Motto Plus Saç Serumu kullanıyorum ve bu konuda kafamı en çok kurcalayan şey “gerçekten işe yarıyor mu” sorusuydu. Başlangıçta promosyonlarda gördüğüm yorumlara güvenip aldım ama sonuçları kendi gözlerimle görmek istedim. İlk 2 hafta saçımda belirgin bir fark görmedim; sadece saç uçları biraz daha düzgün duruyordu. Üçüncü haftadan sonra saç derimde bir rahatlama ve daha az kırılma fark ettim. Özellikle duş sonrası saç dökülmem daha azalmış gibiydi, tararken eskisine göre daha az saç geliyor elimde. Bu değişimi görünce içimdeki “acaba mı” hissi biraz kayboldu.

Tabii her üründe olduğu gibi bu serumun da kişiden kişiye farklı etki edebileceğini düşünüyorum. Benim saçlarım normalden hafif ince telli bir yapıda, çok dökülen bir tip değil. Bu yüzden bende genel anlamda toparlayıcı ve saç yapısını güçlendirici bir etki yaptı. Ama tam bir “mucize” beklemek belki gerçekçi değil. Gene de düzenli kullandığımda saçta daha sağlam, daha diri bir his bırakıyor.

Motto Plus Saç Serumu’nun erkek kullanıcılar için gerçekten hissedilir faydası oluyor mu?

Ben 4 aydır kullanıyorum ve saç dökülmemde ciddi azalma gördüm. Başlangıçta aklım çok karışıktı çünkü pahalı bir ürün, denemek istemiştim. Ama şampuan sonrası dökülme neredeyse yarı yarıya azaldı. Düzenli kullanım şart ama etkisi bence belli oluyor.

Oyla 0
Benim saçlarım çok dökülürdü, her yıkamada bir miktar saç gelirdi. Motto Plus’ı kullanınca bu miktar azaldı ama tamamen durmadı. Yani beklentimi baya düşürdüm, sonuçta stres, genetik gibi faktörler de var. Ama kesinlikle faydasını gördüm.

Oyla 0
Başta pek bir şey yok diye düşünmüştüm. 3. haftada saç diplerimdeki gerginlik azaldı ve daha dolgun hissediyorum. İnce telli saçlarda bu serum işe yarıyor gibi geldi bana.

Oyla 0
Ben başka serumlarla pek sonuç alamamıştım. Motto Plus ile saçın nemi ve dokusu daha sağlıklı görünüyor. Dökülme azaldı mı dersen, biraz evet. Çok değil ama hissedilir bir fark var.

Oyla 0
Ben kıyaslamak için bir ay kullandım, bıraktım, tekrar başladım. Bıraktığımda dökülme yeniden yükseldi. Bu da bana kullanınca fayda verdiğini gösterdi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt