Motto Plus Saç Serumu Saçı Yağlandırır mı, Günlük Kullanıma Uygun mu?

Bülent Doğan

Kayıtlı Üye
Saç serumları deyince aklıma ilk gelen endişe “saçımı yağlı gösterir mi” oldu çünkü ince telli saçlar hemen yağlanabiliyor. Motto Plus’ı günlük kullanıma başlarken bunu çok merak ettim. İlk kullanımlarda saçımda hafif bir ağırlık hissi oldu ama bu yağlı görüntü değil, daha çok “ürün benimsendi” hissiydi. Zamanla dozu azaltarak kullanmayı öğrendim: avuç içimde çok az, sadece saç diplerine yakın değil daha çok saç boyuna ve uçlara doğru hafif dokunuşlarla uyguladım.

Bu şekilde kullanınca saçım hiçbir zaman yağlı, yapışık ya da kirli gibi durmadı. Aksine saç daha dolgun, daha diri ve gün boyu daha az dağılmış gibi durdu. Sabahları hızlıca uygulayıp çıkmak bile mümkün oldu. Bu da benim için büyük artı çünkü sabah rutini zaten hızlı geçiyor.

Tabii bu ürünün piyasadaki ağır yağ bazlı serumlar gibi olmadığını söylemek lazım. Konsantrasyonu ve formülü daha hafif gibi geliyor bana. Bu yüzden günlük kullanıma uygundur, saç tipini ağırlaştırmadan destek sağlar.

Motto Plus Saç Serumu saçta yağlanma yapar mı yoksa günlük kullanım için hafif ve uygun bir ürün mü?

Ben her sabah duş sonrası çok az uyguluyorum, saçımda ağır bir yağlanma olmuyor. Gün boyu hoş bir doku bırakıyor.

Oyla 0
İlk başta fazla sürünce saçımda ağırlık hissettim ama miktarı düşürdüğümde sorun kalmadı. İnce telli saçlar için uygun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt