Neva Saç Boyası Çıkarıcı Kullananlar Memnun Kaldı mı? Deneyimlerinizi Merak Ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heidi

Kayıtlı Üye
Selam kızlar,

Bir süredir saç rengimden hiç memnun değilim, aynaya her baktığımda “neden bu tonu seçtim acaba?” diye içimden geçiriyorum. Kendi saç rengime dönmek istiyorum ama direkt üstüne başka bir renk uygulamak istemiyorum çünkü ton karışıklığı olmasından korkuyorum.

Araştırırken Trendyol’da Neva markasının saç boyası çıkarıcı ürününü gördüm. Yorumlar biraz karışık, kimisi çok memnun kalmış, kimisi pek işe yaramadığını söylemiş. Açıkçası hem saçımın yıpranmasından korkuyorum hem de işe yarayıp yaramayacağından emin değilim.

Bu ürünü kullanan varsa, gerçekten işe yarıyor mu? Saçı çok yıpratıyor mu? Renk tamamen akıyor mu yoksa sadece açıyor mu?

Satın almadan önce biraz gerçek kullanıcı yorumları duymak istiyorum. Deneyen varsa lütfen yazsın, çok sevinirim!

Şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba, ben yaklaşık 2 ay önce Neva'nın saç boyası çıkarıcısını kullandım. Öncesinde saçım küllü kahveydi ama rengi beni çok solgun gösterdiği için artık kendi rengime dönmek istedim. Kuaföre gitmeden önce son umut olarak bu ürünü denedim.

Uygulaması kolaydı, kokusu biraz yoğundu ama dayanılmayacak gibi değildi. Rengi tek seferde komple silmedi ama saçtaki boyayı bayağı açtı. Kendi rengime daha yakın, yumuşak bir ton kaldı. Yani beklediğim gibi rengim birebir gelmedi ama üzerine doğal bir boya uyguladığımda tam istediğim gibi oldu.

Yıpranma konusuna gelirsek; açıkçası saçımda çok kuruluk ya da sertlik hissetmedim ama işlem sonrası mutlaka yoğun nem maskesi uygulamak gerekiyor. Özellikle uçlar biraz sertleşiyor.

Ben memnun kaldım ama beklentiyi “rengi tamamen sıfırlar” diye koymamak lazım. Daha çok geçişi yumuşatmak için kullanışlı.

Ben de bu ürünü geçen ay kullanmıştım. Saçımda koyu kızıl vardı ve artık ne yaptıysam akmadı. Neva’nın ürününü yorumlara güvenip aldım. Şunu net söyleyeyim: tek seferde mucize beklememek lazım.

Ben ilk kullanımda sadece rengin biraz solduğunu gördüm. Tam anlamıyla açılmadı. 2. uygulamada ise gözle görülür şekilde açıldı ama rengin tamamen gittiğini söyleyemem. Koyu renklerden geçiş yapıyorsan birkaç kez denemek gerekiyor.

Yıpratma konusuna gelince, saçım ince telli olmasına rağmen ciddi bir kırılma yaşamadım. Ama işlem sonrası saç maskesi ve yağ bakımı şart. Ben her uygulamadan sonra argan yağıyla bakım yaptım.

Doğal haline dönmek isteyenler için kuaför yerine evde daha kontrollü bir seçenek olabilir ama sabır gerekiyor. Bence geçici çözümler yerine, bu tarz ürünlerle zamana yayarak dönüş yapmak daha güvenli.

Geri
Üst Alt