Nizoral Anti-Dandruff Şampuan Kullananlar ve Deneyimleri

Mehmet Şahin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda kepek problemiyle başım dertte. Nizoral Anti-Dandruff şampuanı kullanmayı düşünüyorum ama öncesinde sizlerden bilgi almak istedim. Bu ürünü kullananlar, etkilerini nasıl buldunuz? Kepeği gerçekten yok ediyor mu ve saç derisinde rahatlama sağlıyor mu? Kullananlardan ürünle ilgili olumlu veya olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Çözüm
Ben Nizoral'ı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İlk kullanımdan itibaren kepeklerim azaldı ve kaşıntı geçti. Saçlarımı kurutmadan etkili oldu. Haftada iki kez kullanmak yeterli geliyor. Gerçekten memnun kaldım, denemenizi ben de öneriyorum.
Nizoral Anti-Dandruff şampuanını birkaç haftadır kullanıyorum ve kepek problemim büyük ölçüde azaldı. Saç derimde de rahatlama sağladı. Düzenli kullanımda çok etkili bir ürün. Tavsiye ederim, kesinlikle denemeye değer.

Ben Nizoral'ı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İlk kullanımdan itibaren kepeklerim azaldı ve kaşıntı geçti. Saçlarımı kurutmadan etkili oldu. Haftada iki kez kullanmak yeterli geliyor. Gerçekten memnun kaldım, denemenizi ben de öneriyorum.

Çözüm
Geri
Üst Alt