Özcan Tekcan’da VIP Saç Tıraşı ve Sakal Kesimi Deneyen Var mı?

Ahmethan

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Son zamanlarda adını sık sık duyduğum bir kuaför var: Özcan Tekcan. Özellikle Etiler’de VIP hizmet verdiğini söylüyorlar. Ünlülerden bile gidenler varmış diye okudum. Açıkçası benim de merakım arttı çünkü uzun süredir klasik berberlere gidiyorum ama artık daha profesyonel bir deneyim yaşamak istiyorum.

Benim saç yapım orta kalın telli ve hafif dalgalı. Genelde kısa yanlar ve üst kısmı biraz uzun bırakılan kesim tercih ediyorum. Ama son dönemde farklı modeller denemek istiyorum. Özellikle “fade” ya da daha modern tarzlar bana yakışır mı diye düşünüyorum. Sakalım da hızlı uzadığı için hem saç hem sakal bakımını aynı yerde yaptırabileceğim bir kuaför arıyordum.

VIP hizmet dedikleri şey tam olarak neyi kapsıyor bilen var mı? Yani sadece saç kesimi mi, yoksa bakım, masaj, saç şekillendirme gibi ek hizmetler de var mı? Bir de fiyatlar ne durumda? Çünkü internette bazı yorumlarda pahalı olduğu yazıyor ama sonuç olarak eğer hizmet üst seviyedeyse ve insan memnun kalıyorsa bence değer.

Özcan Tekcan’a giden oldu mu? Saç-sakal ikilisini gerçekten özenli bir şekilde yapıyorlar mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hafta sonu belki ben de bir randevu almayı düşünüyorum.

Özcan Tekcan’a gitmiştim. Mekân gerçekten çok lüks, VIP hizmet denilen şey de tam anlamıyla özel ilgi demek. Saçımı yüz hatlarıma göre kestiler, sakalımı da çok özenli aldılar. Normal kuaförlerden farkı, detaylara çok önem veriyor olmaları. Fiyat yüksek ama hizmet kalitesi de ona göre.

Benim saçım dalgalı, genelde kabarır. Özcan Tekcan’da bu sorunu fark edip ona uygun bir kesim yaptılar. Saçımı çok daha kolay şekle sokabiliyorum artık. Ayrıca VIP hizmet kapsamında saç bakım önerileri de veriyorlar. Gayet memnun kaldım.

Özcan Tekcan’a düğün öncesi gitmiştim. Saçımı ve sakalımı çok profesyonelce yaptılar. Fotoğraflarda fark gerçekten çok net çıktı. Fiyat yüksek ama özel günler için kesinlikle değer. Mekânın atmosferi de çok hoştu.

Geri
Üst Alt