Palette mi, L'Oréal mi, Garnier mi? En Kalıcı Saç Boyası Hangisi?

Nuket Atabey

Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba 💕

Bir süredir saçlarımı evde kendim boyuyorum ama hangi markayı tercih edeceğime karar veremedim. Gratis ve Watsons’ta en çok Palette, L'Oréal, Garnier, Wella ve son zamanlarda çok duyduğum Biomagic var.

Ben daha önce Palette kullanmıştım. Renk ilk günler gayet güzel oluyor ama birkaç yıkamadan sonra matlaşma oluyor. L'Oréal’in kalıcılığını çok övüyorlar ama fiyatı biraz yüksek. Garnier Olia ise amonyaksız olduğu için ilgimi çekiyor çünkü saç derim hassas. Ama kalıcılığı konusunda kafam karışık. Wella Koleston’u da düşünenler çok, beyaz kapatma konusunda başarılı olduğunu duydum. Biomagic de organik içerikli diye merak uyandırıyor ama performansı nasıl bilmiyorum.

Benim için önemli olan:
  • Saçı yıpratmaması
  • Uzun süre kalıcı olması
  • Doğal ve canlı renk bırakması
👉 Sizce bu markalardan en kalıcı ve en sağlıklı sonuç veren hangisi?

Ben uzun zamandır L'Oréal Excellence kullanıyorum. Renkleri çok canlı ve gerçekten kolay kolay akmıyor. Özellikle kahve tonlarında çok memnunum. Tek olumsuz yanı biraz pahalı olması ama verdiğiniz paraya değiyor.

Oyla 0
Benim saç derim çok hassas, Garnier Olia denedim ve gerçekten fark ettim. Amonyaksız olduğu için kaşıntı ya da yanma yapmadı. Kalıcılık açısından L'Oréal kadar güçlü değil belki ama saçım yumuşacık oldu.

Oyla 0
Palette bence fiyat/performans olarak gayet iyi. Özellikle yoğun renk veren serisi var, o seriden çok memnun kaldım. Tek sorun, dediğin gibi biraz hızlı akıyor ama ben zaten rengimi sık sık yenilemeyi seviyorum.

Oyla 0
Ben Biomagic aldım geçen ay denemek için. Açıkçası ilk defa “organik” diye bir saç boyası kullandım. Renk güzel tuttu ama kalıcılık konusunda çok iddialı değil. Yine de saçlarım yıpranmadı, bu yönüyle sevdim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt