Perde Kahkül (Curtain Bangs) Gerçekten Her Saça Oluyor mu?

Kübra Taş

Kayıtlı Üye
Bir süredir sosyal medyada herkes perde kahkül yaptırıyor. Özellikle dalgalı ve hacimli saçlarda çok güzel duruyor ama benim saçım düz ve ince telli. Yine de çok denemek istiyorum. Fakat kahkül konusunda kötü tecrübem var; bir kere kestirdim, alnıma yapıştı ve büyüyen pişmanlık yaşadım.

Perde kahkül biraz daha uzun olduğu için belki bana da olur diye düşünüyorum ama emin değilim. Kuaför “senin yüzüne gider” dedi ama emin olamıyorum. Göz çevresine düşen o yumuşak görünüm çok hoşuma gidiyor.

Sizce düz saçta da doğal durur mu, yoksa bu model sadece dolgun saçlarda mı güzel duruyor?

Benim de saçım düz, yaptırdım ve çok sevdim. Sadece fönle hafif şekil veriyorum. Kısa kahkül gibi değil, uzadıkça da güzel duruyor.

Oyla 0
Kahkülle ilişkisi kötü olan biri olarak söylüyorum: perde kahkül çok daha risksiz. Ortadan ayrılıp yüze düşüyor, düzleşince bile fena görünmüyor.

Oyla 0
Dalgalı saçta gerçekten daha güzel duruyor ama düzde de hacim kazandırarak yapılırsa olur. Kökten çok kısa kesilmemesi lazım.

Oyla 0
Benim saçım ince telli, buna rağmen gayet iyi oldu. Hacim spreyiyle destekliyorum. Her yüze olmaz belki ama deneyince çok fark ediyor.

Oyla 0
Perde kahkül kurtarıcı bir model bence. Kestirip pişman olsan bile çok hızlı uzuyor. Üstelik her saç şekline göre ayarlanabiliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt