Perfectil Yorumları: Saç ve Cilt Sorunlarına Etkisi Hakkında Gerçek Deneyimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda hem saç dökülmesi hem de cilt sorunlarıyla ciddi şekilde uğraşıyorum. Saçlarım gözle görülür şekilde incelmeye başladı, aynı zamanda cildimde kuruluk ve sivilce gibi problemler de ortaya çıktı. Bu durum hem fiziksel hem de psikolojik olarak beni yoruyor.

Bir arkadaşım, bu tür sorunlar için Perfectil vitamin takviyesi önerdi. Saç, cilt ve tırnak sağlığına destek olduğunu söyledi. İnternette araştırma yapınca bazı kullanıcıların memnun kaldığını, bazılarının ise pek etkili bulmadığını gördüm.

Perfectil gerçekten işe yarıyor mu?
👉 Saç dökülmesini durduruyor ya da azaltıyor mu?
👉 Ciltteki kuruluk, sivilce gibi sorunlara iyi geldiğini gözlemleyen oldu mu?

Eğer aranızda Perfectil kullanan varsa, deneyimlerinizi gerçekten çok merak ediyorum.
✅ Faydalarını ne zaman görmeye başladınız?
❌ Herhangi bir yan etkisi oldu mu?

Benim gibi hem saç hem de cilt problemi yaşayan biri için bu takviye işe yarar mı, fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 🙏

Şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba! Ben de saç dökülmesi ve cilt kuruluğu ile mücadele ediyordum, o yüzden Perfectil’i kullanmaya karar verdim. 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten bazı farklar gördüm. Saçlarımın dökülmesi azaldı, daha az dökülüyor ve biraz daha hacimli görünmeye başladı. Cildimdeki kuruluk da azalmaya başladı, sivilcelerim azaldı ama tamamen geçmedi. Ancak, etkisinin yavaş olduğunu söyleyebilirim, hemen bir değişim beklemeyin. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor.

Oyla 0
Ben Perfectil’i 3 ay önce kullanmaya başladım. İlk başta herhangi bir fark görmedim ama düzenli kullanımda cildimdeki sivilce izleri hafiflemeye başladı, ayrıca saç dökülmem de ciddi şekilde azaldı. Saçlarım biraz daha sağlıklı ve canlı görünüyor. Ama bence herkesde aynı etkiyi yaratmaz. Cilt tipiniz ve saç yapınız da önemli. Benim için faydalı oldu ama sonuçlar kişiden kişiye değişebilir

Oyla 0
Merhaba,
Ben de senin gibi saç dökülmesi ve cilt kuruluğu nedeniyle Perfectil’i kullanmaya başladım. Yaklaşık 3 ay düzenli kullandım ve kendi deneyimime göre bazı net farklar oldu.

✅ İlk ayda çok belirgin bir değişiklik görmedim ama 2. aydan itibaren saç dökülmem gözle görülür şekilde azaldı.
✅ Tırnaklarım daha az kırılmaya başladı, bu beni şaşırttı açıkçası.
✅ Cildim daha canlı görünmeye başladı ama sivilce konusunda tam anlamıyla geçirdi diyemem, sadece yeni oluşumlar azaldı.

❗Başlarda biraz mide bulantısı yapmıştı, o yüzden tok karnına içmeye başladım, sorun kalmadı.

Perfectil tek başına mucize değil ama düzenli beslenme ve yeterli su tüketimiyle desteklenince güzel sonuçlar verebiliyor. Sabırlı olmanı öneririm, 1 kutuda hemen etki bekleme. Bende işe yaradı, umarım sende de faydalı olur 🌿

Oyla 0
Geri
Üst Alt