Phyto Şampuan Kullananlar

Emel Aydın

Kayıtlı Üye
Geçen hafta, saç dökülmesi ve tırnak zayıflığı şikayetlerimle doktora gittim. Doktor, fiziksel muayenenin yanı sıra kan tahlili istedi ve değerlerim düşük çıktığından reçeteme Phyto Phanere kapsül vitamin ve aynı markanın canlandırıcı özellikli şampuanını yazdı. Eczaneye gittiğimde ise eczacı, beni Ducray adlı markaya yönlendirdi ve böylece kararsız kaldım. Bazı doktorların anlaşmalı oldukları markaların ürünlerini hastalarına reçete ettiklerini iddia etti. Henüz reçetemdeki ürünleri almadım.

Aranızda Phyto markasının ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı? Özellikle şampuanını yorumlarsanız sevinirim, çünkü benim saçıma her şampuan yaramıyor. Yoksa eczacının önerdiği Ducray markası daha mı etkili sonuçlar sağlar?

Merhaba, ben Phyto markasının ürünlerini bir süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle Phyto Phanere kapsül vitaminleri saç dökülmemi durdurmada çok etkili buldum. Saçlarım daha sağlıklı ve güçlü hissediyor. Şampuanını da kullanıyorum ve gerçekten canlandırıcı etkisi var. Saç derimde herhangi bir tahrişe neden olmadı ve saçlarımı temiz ve yumuşak hissettirdi. Eğer doktorun Phyto ürünlerini önerdiyse, denemeni kesinlikle önerebilirim.

Ben de bir süre önce saç dökülmesi sorunu yaşadım ve eczacımın önerisiyle Ducray markasının ürünlerini kullanmaya başladım. Ducray'ın şampuanı ve saç bakım ürünleri gerçekten etkili oldu. Saç dökülmem azaldı ve saçlarım daha güçlü görünüyor. Eczacının bu markayı önermesinin bir sebebi olabilir, çünkü Ducray da dermokozmetik alanında güvenilir bir marka. Sonuçta her saç tipi farklıdır, belki Phyto yerine Ducray'ı denemek de iyi bir seçenek olabilir.

Geri
Üst Alt