Polosmart Üflemeli Saç Şekillendirme Seti Kullananlar Anlatıyor: Artıları ve Eksileri

Sibel

Kayıtlı Üye
Merhaba kadınlar 🌸
Uzun zamandır saç şekillendirme için farklı cihazlar deniyorum ama çoğu ya çok zaman alıyor ya da saçımı yıpratıyor. Son zamanlarda sık sık karşıma çıkan Polosmart Üflemeli Saç Şekillendirme Seti dikkatimi çekti. Hem saç kurutma makinesi gibi çalışıyor hem de fırça başlığı sayesinde şekillendirme yapıyor. Yani tek cihazla hem kurutma hem şekil verme imkanı sunduğu söyleniyor.

Kullanan kadınların yorumlarını okudum, kimi çok memnun kalmış, kimi de bazı eksilerinden bahsetmiş. O yüzden burada da sormak istedim: Bu set gerçekten anlatıldığı kadar etkili mi? Saç sağlığını koruyarak hacim vermesi, bukle oluşturması ya da düzleştirme performansı nasıl? Dayanıklılığı konusunda tereddütlerim var çünkü bazı ürünler ilk başta güzel çalışsa da birkaç ay içinde performans kaybediyor.

Benim saçlarım dalgalı ve çabuk kabaran bir yapıya sahip. Saçımı her gün düzleştirmek veya maşa yapmak istemiyorum çünkü ısı hasarı çok yıpratıyor. Eğer Polosmart seti bu konuda daha nazik çalışıyorsa kesinlikle yatırım yapabilirim. Ama gerçekten uzun vadede kullanılabilir mi, işte orası soru işareti.

Siz kullanan kadınlar, lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Hem artılarını hem eksilerini yazarsanız çok sevinirim. 🙏

Benim için en büyük artısı pratiklik oldu. Sabahları işe giderken saçımı 10 dakikada kurutup şekillendirebiliyorum. Normalde hem fön hem maşa derken çok zaman kaybederdim. Eksisi ise biraz ağır olması; uzun süre tutunca kol yorabiliyor. Ama zamandan tasarruf açısından vazgeçilmez oldu.

Oyla 0
Kalın telli saçlarım var, kolay kolay şekil almaz. Bu setin fırça başlığı gerçekten iş görüyor. Saçlarım parlak ve pürüzsüz oluyor. Eksisi, ses seviyesi biraz yüksek. Özellikle sabah erken kullanınca evdeki herkes uyanıyor. Ama sonuçlar güzel olduğu için katlanıyorum.

Oyla 0
Kıvırcık saçlıyım, kabarma benim en büyük problemim. Bu cihazla saçlarım çok daha düzenli ve kontrol edilebilir hale geliyor. Hacim vermesi de hoşuma gitti. Eksisi, bukleler her zaman çok kalıcı olmuyor. Sprey desteği şart. Ama doğal görünüm için bence gayet yeterli.

Oyla 0
Ben saçımı genelde düz kullanıyorum. Polosmart setle elde ettiğim düzleştirme performansı beni şaşırttı. Isı seviyesi çok yüksek olmadığı için saçım daha sağlıklı kaldı. Eksisi ise biraz zaman alması; klasik düzleştirici kadar hızlı değil. Ama saçımı yıpratmaması benim için daha önemli.

Oyla 0
Benim için en büyük avantajı çok yönlü olması. Hem kurutma, hem hacim verme, hem de dalga yapma işini tek cihazda topluyor. Fiyat/performans açısından da gayet iyi. Eksisi, uzun saçlarda biraz uğraştırıcı olabiliyor. Ama genel olarak tavsiye ediyorum, pişman etmez.

Oyla 0
Ben bu ürünü geçen ay BİM’den uygun fiyata aldım. Açıkçası çok beklentim yoktu ama performansına şaşırdım. Saçımı hem hızlı kurutuyor hem de şekil veriyor. Özellikle düz fön görünümü elde etmek çok kolay oldu. Fiyatına göre gerçekten iş görüyor diyebilirim. Tabii profesyonel kuaför makinesi gibi değil, bazen uzun saçlarda biraz uğraştırabiliyor. Ama ben ev kullanımı için yeterli buldum. Bence bu fiyata böyle bir performans kesinlikle kaçırılmaz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt