Quality Life QL 6 Aktifli Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Ebru Canik

Kayıtlı Üye
Quality Life QL 6 Aktifli Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan.webp
Son zamanlarda saç dökülmem iyice arttı ve artık gerçekten etkili bir ürün arayışına girdim. Trendyol'da gezinirken Quality Life QL 6 Aktifli Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan ile karşılaştım. Açıklamasında içeriğinde güçlü aktif maddeler olduğu, saçları besleyip dökülmeyi azalttığı yazıyor ama biliyorsunuz, her ürün kendini övüyor.

Bu şampuanı kullananlar varsa gerçekten faydasını gördünüz mü? Düzenli kullanımda dökülmeyi azaltıyor mu, yoksa sadece kısa süreli bir etki mi yaratıyor? Saçları kurutuyor mu, yoksa yumuşak ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor mu? Kaşıntı, kepek gibi yan etkileri var mı?

Trendyol’daki yorumlar karışık olduğu için gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Daha önce bu şampuanı kullananlar varsa, memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba! Ben de Trendyol'dan Quality Life QL 6 Aktifli Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan’ı alıp kullanmaya başladım ve gerçekten memnun kaldım. Saç dökülmemin arttığı bir dönemde, bir çözüm arayışına girdim. Bu şampuanı düzenli kullanmaya başladıktan sonra, yaklaşık 2 hafta içinde dökülmemin ciddi şekilde azaldığını fark ettim. Saçlarım daha dolgun ve hacimli görünüyor, ayrıca oldukça yumuşak ve parlak. Kepek ya da kaşıntı gibi sorunlar yaşamadım. Saç derisini gerçekten besliyor gibi hissettim. Şampuanın etkisi, kullandıkça arttı diyebilirim. Yalnızca ilk kullanımda biraz kuruluk hissetmiştim ama nemlendirici maskeyle birlikte kullanınca o sorun da çözüldü. Trendyol’dan almıştım ve gerçekten doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. Bu şampuanı kesinlikle tavsiye ederim!

İlk kullanımdan itibaren dökülme konusunda bir azalma gördüm, ancak bu etki sadece kısa vadeli oldu. Birkaç hafta sonra dökülme tekrar eski haline döndü ve hatta saçlarımda biraz kuruma yaşadım. Saçlarımda yumuşaklık yerine biraz sertlik hissettim ve kaşıntı da başladı. Kepek sorunum da şampuanı kullanmaya başladıktan sonra arttı, bu nedenle kullanımımı bıraktım. Saç dökülmesine yönelik ürünler arasında en etkili olanı bu değildi, en azından benim için. Yan etkiler nedeniyle pek tavsiye edemem. Yine de etkisi kişiden kişiye değişebilir, belki benden daha iyi sonuç alanlar vardır.

Geri
Üst Alt