Kullanıcı Yorumları Restorex Onarıcı Besleyici Nemlendirici Hair Butter

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Restorex Onarıcı Besleyici Nemlendirici Hair Butter.JPG
Saçlarını ağırlaştırmayan, elektriklenmesini ortadan kaldıran ve derinlemesine bakım sağlayan bir üründen söz ediyorsak akla Restorex Hair Butter gelebilir. Gücünü 9 doğal yağdan alan bu ürün, saçları ipeksi bir yumuşaklığa ulaştırırken içerdiği yağlarla saçın dipten uca beslenmesine yardımcı olur. İlk kullanımda bile mucizeleri gözler önüne seren bu bakım ürünüyle saçın doğal görüntüsünü bozmadan bakım yapmak mümkün.

Nasıl Kullanılır?
  • Özellikle ıslak saçlara uygulanması doğru olsa da, kuru saçlarla da etkisini kaybetmez.
  • Durulama gerektirmeyen bu ürün, yanlışlıkla gözle teması durumunda gözleri bol suyla yıkamanız gerektiğini unutmayın.
Restorex markası altında satılan bu ürünü denediniz mi? Ürün hakkında bir yorum yaparak araştırma yapanlara öncülük edebilir misiniz?

Restorex'in sarımsaklı şampuanını kullanıyorum ve saçlarıma çok faydası oldu. Markaya güvenebilirsiniz. Ben geçen yıl Rossmann'da çalışanın tavsiyesiyle tanımıştım.

Gratis'in internet sitesinde dikkatimi çekti ve fiyatı da uygun olduğu için kaçırmadım, aldım ve iyi ki almışım. Saçlarınız üzerindeki etkilerinden tatmin oluyorsunuz.

Normalde markalar ve ürünler hakkında yorum yapmam ama bu ürüne değer deyip yazmak istedim. Saçının değerini bilenlerin eksik etmemesi gereken bir üründür.

Hafife alınacak bir marka olmamakla birlikte, ürününü deneyimleyen biri olarak sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Şampuanını kullanan biri olarak, çok tanınmış bir marka olmasa da çok kaliteli olduğunu söylemeliyim. Kullananları pişman etmeyecektir. Ben, geçen yıl Rossmann çalışanının tavsiyesi üzerine alıp kullandığım bir markadır.

Geri
Üst Alt