Restorex Şampuan Uzayan Saçlarda Gerçekten Fark Yaratıyor Mu?

Nesrin Tokgöz

Kayıtlı Üye
Saçlarım uzun zamandır uzamıyor gibi hissediyorum. Kırıklar sürekli alındığı için mi, yoksa gerçekten uzaması mı yavaş bilmiyorum ama bir noktadan sonra hep aynı boyda kalıyor. Bu yüzden “uzamaya yardımcı” iddiası olan şampuanlara ister istemez ilgi duyuyorum. Restorex de bu süreçte en çok duyduğum isimlerden biri oldu. Uygun fiyatlı olması ve çevremde kullanan çok kişi olması beni denemeye itti.

Yaklaşık iki aydır Restorex kullanıyorum. İlk haftalarda saçlarımda belirgin bir yumuşaklık ve parlaklık fark ettim. Tararken daha az takılıyor, kopmalar azalmış gibi geliyor. Bu da uzamaya dolaylı bir katkı sağlıyor olabilir diye düşündüm. Ama “saçım bariz şekilde daha hızlı uzadı” diyebileceğim net bir fark henüz görmedim. Belki de bu tarz ürünlerde beklentiyi çok gerçekçi tutmak gerekiyor.

Bir yandan saçlarım daha sağlıklı görünüyor, bir yandan da uzama konusunda somut bir değişim hissedememek kafamı karıştırıyor. Acaba Restorex gerçekten uzamayı mı destekliyor, yoksa saç kırılmasını azalttığı için uzuyormuş hissi mi veriyor? Devam mı etmeliyim, yoksa başka bir ürüne mi yönelmeliyim emin olamıyorum.

Restorex şampuan saçların uzamasında gerçekten fark yaratıyor mu, yoksa etki daha çok kırılmayı azaltmakla mı sınırlı?

Ben Restorex’i yaklaşık üç ay kullandım. Saçımın uzama hızında mucizevi bir artış olmadı ama kırılmalar ciddi şekilde azaldı. Bu sayede saçım daha uzun görünmeye başladı. Yani dolaylı olarak işe yarıyor diyebilirim ama beklenti “hızlı uzama” olmamalı.

Bende ilk başta saçlarım çok yumuşadı ama uzama konusunda net bir fark görmedim. Yine de saç uçları daha az yıprandığı için kestirme ihtiyacı gecikti. Bu açıdan memnun kaldım ama uzatıcı etkisi sınırlı bence.

Restorex’i düzenli maske ve bakım yağıyla birlikte kullandım. Bu kombinasyonla saçlarım daha sağlıklı uzadı. Tek başına mucize değil ama kırıkları azalttığı için uzamaya katkı sağlıyor.

Saçlarım ince telli. Restorex bende biraz ağırlaştırma yaptı ama kopmalar azaldı. Her yıkamada değil, dönüşümlü kullanınca daha iyi sonuç aldım. Sürekli kullanım bana göre değildi.

Fiyatına göre bence başarılı. Saçı besliyor ve daha güçlü hissettiriyor ama “uzama hızlandırıcı” olarak düşünülmemeli. Sabırlı olanlar için mantıklı bir seçenek.

Geri
Üst Alt