Handan Korkmaz
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç dökülmem çok arttı ve açıkçası ne denesem uzun vadeli çözüm bulamadım. Market ürünlerinden serumlara kadar her şeyi denedim ama en çok ilgimi çeken şey doğal kürler oldu. İnternette o kadar çok tarif var ki hangisinin işe yaradığını anlamak mümkün değil.
O yüzden aklıma bir fikir geldi: Topluluk olarak bir “Doğal Kür Deneme Günü” yapsak nasıl olurdu?
Hepimiz aynı gün, seçtiğimiz doğal karışımı uygulasak ve sonuçları birkaç gün sonra paylaşsak. Örneğin ben soğan suyu ve biberiye yağı karışımını denemek istiyorum. Bazıları bu karışımın saç köklerini güçlendirdiğini söylüyor. Hem eğlenceli olur hem de gerçekten işe yarayıp yaramadığını birlikte görürüz.
Sizce hangi doğal kür dökülmeye karşı en etkili olur? Katılmak ister misiniz?
O yüzden aklıma bir fikir geldi: Topluluk olarak bir “Doğal Kür Deneme Günü” yapsak nasıl olurdu?
Hepimiz aynı gün, seçtiğimiz doğal karışımı uygulasak ve sonuçları birkaç gün sonra paylaşsak. Örneğin ben soğan suyu ve biberiye yağı karışımını denemek istiyorum. Bazıları bu karışımın saç köklerini güçlendirdiğini söylüyor. Hem eğlenceli olur hem de gerçekten işe yarayıp yaramadığını birlikte görürüz.
Sizce hangi doğal kür dökülmeye karşı en etkili olur? Katılmak ister misiniz?