Saç Dökülmesine Karşı Doğal Kür Deneme Günü Yapalım mı?

Handan Korkmaz

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç dökülmem çok arttı ve açıkçası ne denesem uzun vadeli çözüm bulamadım. Market ürünlerinden serumlara kadar her şeyi denedim ama en çok ilgimi çeken şey doğal kürler oldu. İnternette o kadar çok tarif var ki hangisinin işe yaradığını anlamak mümkün değil.

O yüzden aklıma bir fikir geldi: Topluluk olarak bir “Doğal Kür Deneme Günü” yapsak nasıl olurdu?

Hepimiz aynı gün, seçtiğimiz doğal karışımı uygulasak ve sonuçları birkaç gün sonra paylaşsak. Örneğin ben soğan suyu ve biberiye yağı karışımını denemek istiyorum. Bazıları bu karışımın saç köklerini güçlendirdiğini söylüyor. Hem eğlenceli olur hem de gerçekten işe yarayıp yaramadığını birlikte görürüz.

Sizce hangi doğal kür dökülmeye karşı en etkili olur? Katılmak ister misiniz?

Ben sarımsak yağı denemiştim, ilk başta kokusundan zorlandım ama etkisi inanılmazdı. Dökülme azaldı, saç kökleri güçlendi. Deneme gününe varım!

Oyla 0
Ben biberiye suyu kullanıyorum, haftada iki kez saç diplerine masaj yapıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Toplulukla aynı anda yapmak çok motive edici olur.

Oyla 0
Soğan suyu kürünü denemek istiyorum ama kokusu biraz tedirgin ediyor. Eğer birkaç kişi aynı anda yaparsa daha eğlenceli olur, sonucu birlikte değerlendiririz.

Oyla 0
Ben zeytinyağı, badem yağı ve E vitamini karışımı yapıyorum. Dökülme azaldı, saçlarım daha canlı. Etkinlikte herkes tarifini paylaşsa mükemmel olur.

Oyla 0
Ben aloe vera jel ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum. Saç derimi nemlendiriyor, kökleri besliyor. Böyle bir deneme günü fikrine kesinlikle varım!

Oyla 0
Geri
Üst Alt