Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Kullananlar, Gerçekten Etkili mi?

Derman Derin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarım son zamanlarda gürlük kaybı yaşamaya başladı ve özellikle bazı bölgelerde hacim eksikliği hissediyorum. Saç dolgunlaştırıcı spreyler hakkında birkaç kez araştırma yaptım ve oldukça ilgi çekici ürünler olduklarını gördüm. Ancak daha önce hiç kullanmadım ve nasıl bir sonuç alacağımı tam olarak bilemiyorum.

Bunları kullananlar, saçınızda gerçekten hacim artışı sağlıyor mu? Gün içinde kalıcı mı? Ayrıca, spreyin saçı sertleştirmediği ya da doğal görünümden uzaklaştırmadığına emin misiniz? İlk kez deneyecek biri olarak önerilerinizi duymak isterim! 😊

Merhaba! Ben de saçlarımda hacim kaybı yaşadım ve bir süredir dolgunlaştırıcı spreyler kullanıyorum. Şu an kullandığım ürün gerçekten başarılı. Saçımı uyguladıktan sonra hacimde belirgin bir artış oldu ve doğal görünümünü hiç kaybetmedi. Gün içinde kalıcılığı çok iyi; rüzgar veya terleme gibi şeylerde bile etkisi geçmiyor. Hatta saçım normalde biraz sertleşirdi ama bu spreyde o durumu hiç yaşamadım, saçım çok doğal duruyor. İlk kez kullanacak biri için gayet iyi bir seçenek, tavsiye ederim!

Oyla 0
Saç dolgunlaştırıcı spreyler kullanmaya başlamadan önce ben de endişeliydim. Gerçekten saçı sertleştirir mi, doğal görünür mü diye düşünüyordum. Ama bu ürünleri kullandıktan sonra gördüm ki saçım çok daha hacimli görünüyor ve hiç sertleşme olmuyor. Ürünü uyguladıktan sonra saçımda istediğim dolgunluk kesinlikle arttı, ama doğal görünüm hiç kaybolmadı. Gün içinde etkisi de devam ediyor, sabah uyguladığımda akşam bile hala hacimli görünüyor. İlk kez deneyen biri için gayet iyi bir seçenek, ben memnun kaldım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt