Saç Ekimi Sonrası PRP ve Mezoterapi Gerçekten Sonucu Değiştiriyor Mu?

Ümit Mardinli

Kayıtlı Üye
Saç ekimi sonrası PRP ve mezoterapi o kadar çok konuşuluyor ki insan bunlar yapılmazsa sonuç eksik kalacak sanıyor. Klinikler de genelde bu işlemleri paket halinde sunuyor. Ama forumlarda okudukça herkesin farklı şeyler yaşadığını görüyorum. Kimi “olmazsa olmaz” diyor, kimi “hiç yaptırmadım, fark etmedi” diyor.

Şu an 6. aydayım ve hiçbir ek destek yaptırmadım. Çıkışlar var ama insan ister istemez “destek alsaydım daha mı iyi olurdu” diye düşünüyor. Bu işlemler gerçekten sonucu gözle görülür şekilde değiştiriyor mu, yoksa sadece süreci biraz mı destekliyor, bunu netleştirmek istiyorum.

Saç ekimi sonrası PRP ve mezoterapi gerçekten sonucu değiştiren işlemler mi?

Bence sonucu kökten değiştirmiyorlar. Destek oluyorlar ama ekim kötü yapıldıysa PRP de mezoterapi de kurtarmıyor. Zaman en büyük faktör.

Oyla 0
Ben ikisini de yaptırdım. Saç kalitesinde bir artış hissettim ama “yaptırmasaydım kötü olurdu” diyemem. Daha çok ekstra destek gibi.

Oyla 0
Hiçbirini yaptırmadım, sonuç gayet iyi. O yüzden şart gibi sunulmasına katılmıyorum. İsteyen yaptırabilir ama zorunlu değil.

Oyla 0
Bu işlemler beklentiyi biraz daha iyi hissettirmek için var gibi geliyor bana. Sonucu belirleyen asıl şey ekim ve sabır.

Oyla 0
PRP ve mezoterapi fark yaratabilir ama küçük farklar. Mucize bekleyen hayal kırıklığı yaşar. Bilinçli yaptırmak önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt