Saç Ekimi Yaptıktan Sonra PRP Kaç Seans Gerekli?

Süleyman

Kayıtlı Üye
PRP yaptırmayı düşünen biri olarak en çok merak ettiğim şey seans sayısı oldu. Klinik 3 seans önerdi, başka bir yer 6 seans dedi. İnternette ise “1 seans yeter” diyen de var, “düzenli yapılmalı” diyen de. Bu kadar farklı bilgi olunca insan neye göre karar vereceğini şaşırıyor.

Şu an 3. aydayım ve eğer yaptıracaksam doğru sayıda yaptırmak istiyorum. Ne eksik ne fazla. Gereksiz yere para harcamak istemiyorum ama faydalı olacaksa da yarım bırakmak istemem. PRP’nin etkisi gerçekten seans sayısıyla mı artıyor, yoksa belli bir noktadan sonra etkisi azalıyor mu bunu yaşayanlardan duymak istiyorum.

Saç ekimi sonrası PRP için ideal seans sayısı gerçekten kaç olmalı?

Ben 3 seans yaptırdım. Daha fazlasına gerek duymadım. Saçlarda bir canlanma oldu ama asıl değişimi zamanla gördüm. 3 seans bence yeterli.

Oyla 0
6 seans öneren yerler bana biraz fazla geliyor. Ben 2 seans yaptırdım, sonrası gereksiz geldi. PRP destekleyici ama seans sayısı abartılıyor.

Oyla 0
PRP’nin etkisi kişiye göre değişiyor. Bazısına 1 seans yeterken bazısı daha fazla yaptırıyor. Ben 4 seans yaptırdım, fazlasını düşünmedim.

Oyla 0
Bence önemli olan düzenli olmak değil, beklentiyi doğru ayarlamak. Kaç seans olursa olsun mucize beklenmemeli. 3–4 seans çoğu kişi için yeterli.

Oyla 0
Ben hiç PRP yaptırmadım ama sonuçlarım iyi. O yüzden seans sayısından çok yaptırıp yaptırmamak bile tartışmalı. PRP şart değil, destek sadece.

Oyla 0
Geri
Üst Alt