Saç Ekiminden 3–4 Ay Sonra PRP Yaptıran Var Mı?

Mehmet Şahin

Kayıtlı Üye
Şu an saç ekiminden sonra 3.5 aydayım. Şok dökülme büyük ölçüde bitti ama çıkışlar henüz çok zayıf. Klinik bu dönemde PRP’nin faydalı olabileceğini söyledi. İnternette bazıları “tam zamanı” diyor, bazıları ise “erken” diyor. Hangisi doğru emin olamıyorum.

PRP’nin çıkışları hızlandırdığı söyleniyor ama bunu gerçekten yaşayan var mı merak ediyorum. Çünkü hem maddi hem de beklenti açısından net olmak istiyorum. Boşuna yaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu dönemde yaptıranların deneyimi benim için önemli.

Saç ekiminden 3–4 ay sonra PRP yaptırmak gerçekten işe yarıyor mu?

Ben 4. ayda PRP yaptırdım. Açıkçası hemen bir fark beklemiyordum ama 1–2 ay sonra saçlarda canlanma hissettim. Çıkışları hızlandırdı mı emin değilim ama saç kalitesi arttı gibi geldi bana.

Oyla 0
3. ayda yaptırdım ve psikolojik olarak rahatlattı diyebilirim. “Bir şey yapıyorum” hissi verdi. Ama mucize bekliyorsan hayal kırıklığı olur. Destekleyici olarak düşünmek lazım.

Oyla 0
Ben 6. ayı bekledim. 3–4 ay bana erken gelmişti. Sonradan yaptırınca daha mantıklı hissettirdi. Bence zamanlama kişiye göre değişiyor.

Oyla 0
PRP yaptırmadım ama süreç yine de yolunda gitti. O yüzden şart değil. Yaptıran arkadaşlarım var, çok büyük fark yaşayan da görmedim.

Oyla 0
Eğer bütçe sorun değilse yapılabilir ama olmazsa olmaz gibi sunulması bana doğru gelmiyor. Zamanla zaten çıkıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt