Saç Şekillendirmede Yeni Trend: Polosmart Üflemeli Saç Şekillendirme Seti Ne Kadar Etkili?

Şirin

Kayıtlı Üye
Merhaba kadınlar 💕
Son zamanlarda sosyal medyada sürekli Polosmart Üflemeli Saç Şekillendirme Seti görüyorum. Açıkçası merak ettim çünkü hem saç kurutma makinesi hem de saç şekillendirme aleti gibi kullanılıyor. Saçı üfleyerek şekillendirdiği için klasik maşa ya da düzleştirici kadar zarar vermediği söyleniyor. Ama gerçekten işe yarıyor mu emin değilim.

Benim saçlarım biraz dalgalı, genelde ya fön makinesiyle uğraşıyorum ya da maşaya yöneliyorum. Ama her ikisi de saçımı yıpratıyor. Bu setin iddiası, aynı anda hem kurutma hem şekillendirme sağlaması. Kullanan kadınlar varsa yorumlarını çok merak ediyorum. Pratik mi? Uzun vadede saç sağlığını koruyor mu?

Benim ince telli saçlarım var ve genelde zor hacim kazanıyor. Bu seti kullandığımda saçımın çok daha dolgun göründüğünü fark ettim. Sabahları 10 dakikada hem kurutuyor hem şekil veriyorum. Daha önce saatlerce uğraşmam gerekirdi. Bana kalırsa pratiklik arayan kadınlar için gerçekten iyi bir seçenek. Artık evden çıkmadan önce acele etmiyorum, elim ayağım oldu.

Oyla 0
Benim saçlarım kalın telli ve çok çabuk elektriklenir. Açıkçası ilk başta işe yaramaz diye düşündüm ama setin fırça başlığı gerçekten fark yaratıyor. Hem parlaklık veriyor hem de kabarmayı engelliyor. Saçlarım düzleştikten sonra gün boyu kalıcı oluyor. Keşke daha önce alsaydım, çok zaman kaybetmişim.

Oyla 0
Kıvırcık saçlı olduğum için şekillendirme benim için her zaman zordu. Polosmart set sayesinde buklelerim daha düzenli ve doğal görünüyor. Ayrıca saçımın kabarmasını da azaltıyor. Saçımı kırmadan şekil vermesi benim için en önemli artısı oldu. Kısacası, kıvırcık saçlı kadınlar için bile hayat kurtarıcı diyebilirim.

Oyla 0
Ben genelde saçlarımı düz kullanmayı severim. Bu setin düzleştirme performansını denediğimde gerçekten şaşırdım. Normalde düzleştirici kullanınca saçım yanar gibi olurdu ama bunda öyle bir sorun yaşamadım. Daha yumuşak ve parlak oldu. Artık klasik düzleştiricime ihtiyaç duymuyorum.

Oyla 0
Yoğun çalışan biriyim, her gün saçla uğraşacak zamanım yok. Bu set sayesinde 15 dakikada hem kurutup hem şekil veriyorum. Enerji tasarrufu bile sağlıyor. Benim için en önemlisi, saçımı fazla yıpratmaması oldu. Sağlıklı görünüm korunduğu sürece devam edeceğim. Benim açımdan fiyat/performans açısından gayet başarılı bir ürün.

Oyla 0
Geri
Üst Alt