Bilge Nur Kalkan
Kayıtlı Üye
Saç serumu kullanmaya başladıktan sonra saçımda bazı değişiklikler fark ettiğimi düşünüyorum ama bunun gerçekten saç yapısının değişmesi mi yoksa sadece görüntüyle mi ilgili olduğunu anlayamıyorum. Önceden saçım daha sertti, şimdi daha yumuşak ve kolay şekil alıyor. Ama bu kalıcı bir değişim mi, yoksa serumu kullandığım sürece mi böyle, emin değilim.
Saçım ince telli ve çabuk dolaşan bir yapıya sahip. Serum kullandıkça saç daha pürüzsüz duruyor, kabarıklık azalıyor ama yıkadıktan sonra bazen yine eski haline dönüyor gibi hissediyorum. Bu da kafamı karıştırıyor. Gerçekten saçın yapısı zamanla değişebilir mi, yoksa sadece dıştan bir etki mi var?
Uzun süredir serum kullananların bu konuda ne gözlemlediğini merak ediyorum.
Saç serumu kullanmaya başladıktan sonra saç yapısında kalıcı bir değişim fark eden oldu mu?
Saçım ince telli ve çabuk dolaşan bir yapıya sahip. Serum kullandıkça saç daha pürüzsüz duruyor, kabarıklık azalıyor ama yıkadıktan sonra bazen yine eski haline dönüyor gibi hissediyorum. Bu da kafamı karıştırıyor. Gerçekten saçın yapısı zamanla değişebilir mi, yoksa sadece dıştan bir etki mi var?
Uzun süredir serum kullananların bu konuda ne gözlemlediğini merak ediyorum.
Saç serumu kullanmaya başladıktan sonra saç yapısında kalıcı bir değişim fark eden oldu mu?