Arzu
Kayıtlı Üye
Uzun süredir saç tellerimin ince ve zayıf olduğunu fark ediyorum. Özellikle saçımı topladığımda çok cılız görünüyor ve istediğim dolgun görüntüyü bir türlü yakalayamıyorum. Kullandığım şampuanlar kısa süreli hacim verse de kalıcı bir sonuç sağlamıyor. Artık sadece kozmetik ürünlerle günü kurtarmak değil, gerçekten saç tellerini kalınlaştırmak için işe yarayan ve mümkünse bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemler arıyorum.
Araştırmalarımda biotin takviyesi, keratin bakımı, protein açısından zengin beslenme ve doğal yağlarla masaj gibi yöntemlerin öne çıktığını gördüm. Ancak herkesin deneyimi farklı ve kime inanacağımı şaşırdım. Benim için önemli olan yalnızca saçın kalınlaşması değil, aynı zamanda daha sağlıklı ve dayanıklı hale gelmesi.
Sizce saç tellerini gerçekten kalınlaştıran yöntemler var mı, varsa hangileri en güvenilir?
Araştırmalarımda biotin takviyesi, keratin bakımı, protein açısından zengin beslenme ve doğal yağlarla masaj gibi yöntemlerin öne çıktığını gördüm. Ancak herkesin deneyimi farklı ve kime inanacağımı şaşırdım. Benim için önemli olan yalnızca saçın kalınlaşması değil, aynı zamanda daha sağlıklı ve dayanıklı hale gelmesi.