Saç Yağı İle Yapılan Bakımlar Ne Kadar Sürede Etki Gösterir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemile

Kayıtlı Üye
Saç yağıyla bakım yapmaya başladım ama açıkçası ne zaman etki görmem gerektiğini bilmiyorum. İlk kullanımda saç yumuşuyor ama bu bana biraz geçici geliyor. Asıl merak ettiğim şey, düzenli kullanımda gerçekten saçın genel durumunda bir iyileşme oluyor mu, yoksa her şey sadece ilk günle mi sınırlı?

Bazıları “ilk haftada fark edersin” diyor, bazıları “aylarca kullanmak lazım” diyor. Bu kadar farklı yorum olunca beklentimi nasıl ayarlamam gerektiğini bilemedim. Özellikle kırıklar ve kuruluk konusunda uzun vadede ne beklemeliyim, onu merak ediyorum.

Saç yağıyla yapılan bakımlar ne kadar sürede gerçek anlamda etki göstermeye başlıyor?

Ben ilk haftada yumuşaklık fark ettim ama asıl değişimi yaklaşık bir ay sonra gördüm. Saç uçlarım daha az kırılmaya başladı. Düzenli kullanmadan net sonuç beklemek zor.

Oyla 0
İlk kullanımda etki görmek normal ama kalıcı fark için süre gerekiyor. Ben haftada bir düzenli yaptım, ikinci ayda saçım daha dayanıklı oldu.

Oyla 0
Yağı maske gibi kullanıyorsan etki biraz daha çabuk geliyor. Ama günlük hafif kullanımda farkı anlamak zaman alıyor.

Oyla 0
Sabırsız davranınca hayal kırıklığı oluyor. Yağlar yavaş ama istikrarlı çalışıyor. Ben 5–6 hafta sonra saçımın genel halinden memnun kalmaya başladım.

Oyla 0
Her saç tipi farklı tepki veriyor. Benim saçım geç toparlanıyor ama toparlandığında da etkisi uzun sürüyor. Yağ bakımında süreklilik çok önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt