Sadece Rimel ve Nemlendiriciyle Makyaj Yapan Var Mı Aramızda?

Sılanız

Kayıtlı Üye
Selam kızlar 💋
Uzun zamandır sabahları makyaj yaparken kendimi yorulmuş hissediyorum. Ürünler, fırçalar, karıştırmalar… derken zaman da moral de gidiyor. Son birkaç haftadır sadece nemlendirici sürüp, üzerine rimel uyguluyorum. İlk başta “çok sade kalacak” diye düşündüm ama aynaya baktığımda yüzüm daha dinlenmiş, daha gerçek görünüyordu.

Cildim nefes alıyor, maskara sayesinde gözler belirginleşiyor, hepsi bu kadar. Artık o ağır fondöten hissi yok. Güneş ışığında cilt kendi halini gösteriyor, gün sonunda da hiçbir şey akmamış oluyor. Yine de bazen içimden “acaba fazla mı sade duruyor” diye geçirmiyor değilim. Özellikle işe giderken ya da dışarıda birileriyle buluşacaksam bu kadar sade olmak doğru mu emin olamıyorum.

Yine de hafiflik hissi o kadar güzel ki, sanki yıllarca cildimi gereksiz ürünlerle yormuşum. Şimdi aynaya baktığımda makyaj değil, kendimi görüyorum. Ama merak ettiğim şu: aranızda gerçekten sadece rimel ve nemlendiriciyle çıkan var mı? Bu kadar sade bir rutinde yüzün sağlıklı ve canlı durması sizde de mümkün mü, yoksa tamamen kişiden kişiye mi değişiyor?

Merhaba canım, rimel ve nemlendirici kombinasyonu benim de en sevdiğim ikili. Cilt iyi nemlenince zaten aydınlık bir görünüm oluşuyor. Maskara da gözleri ortaya çıkarıyor, fazlasına gerek kalmıyor. Özellikle yazın bu kadar hafif hissetmek inanılmaz rahatlatıcı. İnsan cildini yormadan da güzel hissedebiliyor.

Oyla 0
Kuru ciltte bu ikili gerçekten işe yarıyor. Yüzümü termal suyla nemlendirip kremimi sürdükten sonra kirpiklerimi kıvırıyorum. Maskara gözleri belirginleştiriyor, ten ise taze kalıyor. Sade ama özenli bir görüntü veriyor. Kahve almaya, işe gitmeye, hatta buluşmalara bile bu şekilde çıkıyorum. Çok pratik ve ferah.

Oyla 0
Açıkçası bana göre sadece rimel ve nemlendiriciyle makyaj yapmak bir özgürlük gibi diyebilirim. Artık cildin her kusurunu kapatmak zorunda hissetmiyorum. Yüz daha doğal, ifadeler daha yumuşak oluyor. Bu sadelikte bile kendini güzel bulmak çok keyifli. Gerçek güzellik bence burada gizli. 🌸

Oyla 0
Geri
Üst Alt