Saf İlik Yağı Kullananların Deneyimleri

Büşra Solak

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saçlarımda ciddi bir kuruluk ve kırılma sorunu yaşıyorum. Özellikle saç uçlarım oldukça yıpranmış durumda ve ne yaparsam yapayım eski sağlığına kavuşmuyor gibi. Saçlarımı boyatmadan önce de bu sorunlar vardı ama şimdi daha da belirginleşti. Saf ilik yağını denemek istiyorum çünkü doğal çözümlerden yana biriyim. Sizce saf ilik yağı saçlarımın eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur mu?

Soru: Saf ilik yağı kullananlar, bu yağın saçlarınıza nasıl bir etkisi oldu?

Saf ilik yağını yaklaşık üç aydır kullanıyorum ve saçlarımda gözle görülür bir fark oldu. Özellikle kuru ve kırılgan saç uçlarım ciddi anlamda toparlandı. Haftada bir defa ilik yağını saç diplerime ve uçlarına masaj yaparak uyguluyorum, sonra bir saat bekletip yıkıyorum. Saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünüyor. Ayrıca dökülme sorunum da azaldı. Benim için gerçekten etkili oldu.

Oyla 0
Saf ilik yağını bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye başladım. İki ay boyunca düzenli olarak kullandım ve sonuçlar beni oldukça memnun etti. Saçlarımın daha güçlü ve kalın hissettiğini fark ettim. Özellikle saç diplerimdeki kaşıntı ve kepeklenme sorunu neredeyse tamamen ortadan kalktı. Haftada bir gece boyunca saçımda bırakıp, sabah yıkıyorum. Doğal bir bakım arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt