Schwarzkopf Taft Saç Spreyi Kullanıcılarına Soru: Deneyimlerinizi Paylaşır mısınız?

Doğukan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnce telli saçlara sahip olmak, özellikle saç şekillendirme konusunda zaman zaman büyük zorluklar yaşatabiliyor. Kendi deneyimimde, hacim kazandırmak için saç dolgunlaştırıcı tozlar ve deniz tuzu spreyleri gibi ürünler denedim. Ancak verdiğim şekli uzun süre sabitlemekte hep zorlandım.

Bir dönem Morfose’un turuncu saç spreyini kullandım ama saç modeli birkaç saat sonra dağılmaya başlıyordu. Özellikle dışarıda uzun süre kalmam gerektiğinde bu durum gerçekten can sıkıcı hale geliyordu. Bu yüzden daha kalıcı ve etkili bir ürün arayışına girdim.

Ürün araştırması yaparken, pek çok kişinin önerdiği ve kullanıcı yorumlarında yüksek puan alan Schwarzkopf’un Taft serisi dikkatimi çekti. Özellikle her saç tipine uygun geniş ürün yelpazesi olması ilgimi çekti. Bu nedenle, kendi saç yapım için en uygun Taft spreyini deneyimlemeye karar verdim.

Şimdi sizlere sormak istiyorum:

👉 Schwarzkopf Taft saç spreylerini kullanan var mı?
👉 İnce telli saçlar için kalıcılığı iyi olan bir versiyonunu önerir misiniz?
👉 Saçta ağırlık yapmadan şekli uzun süre koruyan bir modelini deneyen oldu mu?

Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu süreçte doğru ürünü bulmak gerçekten çok kıymetli 🙏
Şimdiden teşekkür ederim!

Piyasadaki en üstün saç spreyi benim için. Yıllardır sadık bir kullanıcısıyım ve şimdiye kadar kullandığım en etkili ürün. Saçıma istediğim şekli vermemi sağlıyor ve gün boyu koruyor. Kesinlikle denemelisiniz, pişman olmayacaksınız!

Oyla 0
Merhaba,
Ben de senin gibi ince telli saçlara sahibim ve gerçekten şekillendirmek bazen tam bir mücadeleye dönüşüyor. Morfose’un turuncu spreyini ben de denedim ama maalesef gün sonunda saçlarım sanki hiç sabitlenmemiş gibi oluyordu.

Yaklaşık 4 aydır Schwarzkopf Taft Power Saç Spreyi (5 numara – mega güçlü tutuş) kullanıyorum ve gerçekten farkını hissettim. Özellikle ısı ile şekillendirdikten sonra uyguladığında, saç formu gün boyu bozulmadan kalıyor. Ağırlık yapmıyor, saçları sertleştirmiyor ama sabitlemesi gayet güçlü.

Ekstra bir öneri olarak; spreyi uygulamadan önce hafifçe kuru şampuan ya da hacim spreyi sıkarsan, hem daha dolgun görünüm elde ediliyor hem de sprey daha iyi tutunuyor. Ben bu şekilde kullanınca saçlarım daha canlı ve kalıcı duruyor.

İnce telli saçlar için Taft’ın bu versiyonunu kesinlikle öneririm. Umarım sen de memnun kalırsın 💁‍♀️✨

Oyla 0
Geri
Üst Alt