Şeffaf Tırnak Cilası ile Tırnaklar Daha Sağlıklı Görünüyor mu? Deneyen Var mı?

İrem Şahin

Kayıtlı Üye
Oje sürmek istemediğim ama tırnaklarımın bakımlı görünmesini istediğim dönemlerde şeffaf tırnak cilası kullanasım geliyor. Bazıları doğal parlaklık veriyor, bazıları sertleştirici özellikli ama hangi markanın ya da içeriğin gerçekten işe yaradığını ayırt edemiyorum.

Bazı cilalar ilk gün güzel dursa da sonrasında soyuluyor ya da tırnağı sarartıyor gibi geliyor. Hem bakım yapan hem de doğal görünen bir şeffaf ürün arıyorum. Özellikle sürekli oje süremeyen ama tırnakları temiz ve sağlıklı göstermek isteyen kişiler ne kullanıyor?

Şeffaf tırnak cilası ile tırnak bakımını bir arada yapabilen ürün önerileriniz varsa çok sevinirim!

Ben genelde oje sürmüyorum ama şeffaf cila ile tırnaklarım çok daha bakımlı duruyor. Hem parlatıyor hem de kırılmalara karşı hafif bir koruma sağlıyor. Essence ve Pastel’in sertleştirici cilaları uygun fiyatlı ama gayet başarılı.

Oyla 0
Ben özel günler dışında oje kullanmıyorum, tırnağım nefes alsın istiyorum. Şeffaf cila özellikle işe giderken ellerimin daha düzgün görünmesini sağlıyor. Altına bir kat besleyici uygulayıp üstüne şeffaf cila geçiyorum, hem bakım hem estetik oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt