Kullanıcı Yorumları Selyum Kepeğe Karşı Saç Bakım Şampuanı

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Selyum Kepeğe Karşı Saç Bakım Şampuanı.webp
Kepek problemi sadece estetik bir sorun değil; aynı zamanda saç derisinin bir yardım çağrısıdır. Eğer sen de saç diplerinde rahatsız edici bir kaşıntı, sürekli pul pul dökülme ya da aşırı kuruluk hissediyorsan, artık kökten çözüm odaklı bir ürüne ihtiyacın olabilir. Selyum Kepeğe Karşı Saç Bakım Şampuanı, bu soruna karşı bilimsel ve etkili bir formülle yaklaşarak saç derine ihtiyaç duyduğu özeni sunar.

Formülünde yer alan selenium sülfid ve kepekle savaşta etkinliği kanıtlanmış özel aktifler, saç derisindeki pullanmayı azaltırken yeni kepek oluşumunu da engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda saç derisindeki bakteri ve mantar dengesini destekleyerek sadece semptomları değil, kaynağı da hedef alır.

Selyum’un bu özel şampuanı, sadece kepeğe karşı değil; saçın genel sağlığına da odaklanır. İçeriğinde saç telini besleyen ve nem dengesini koruyan bileşenler sayesinde saçların yıkama sonrası sertleşmez, aksine daha yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir. Günlük kullanım için uygun yapısıyla nazik ama etkili bir bakım sunar.

Ağır kokular ya da yapay esanslarla değil, sade ve ferah bir temizlenmişlik hissiyle öne çıkar. Erkek ve kadın fark etmeksizin her saç tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Hem kuru hem yağlı saç derisi üzerinde dengeli bir etki sağlar.

Kepeğe karşı hızlı, etkili ve güvenilir bir çözüm arıyorsan, Selyum Şampuan bu yolculukta seni yalnız bırakmaz. Üstelik kullanıcı yorumlarına baktığında birçok kişinin ilk haftalardan itibaren belirgin bir fark hissettiğini görebilirsin.

Deneyimleyenlerin gerçek görüşlerini öğrenmek ya da kendi saç bakım hikâyeni paylaşmak istersen, aşağıdaki yorumlar seni bekliyor. Belki de senin yorumun, kepekle savaşta bir başkasına umut olur.

Yıllardır kepek problemim vardı, özellikle kış aylarında omuzlarımda kar gibi döküntü olurdu. Birçok markayı denememe rağmen ya saçımı kuruttu ya da kepeği geçici olarak bastırdı. Selyum şampuanı eczacım önerdi, açıkçası çok büyük beklentim yoktu ama 2. haftadan itibaren gözle görülür bir fark oldu. Kepek neredeyse yok denecek kadar azaldı. Saç derimdeki kaşıntı da büyük ölçüde geçti. Kokusu biraz tıbbi gibi ama beni rahatsız etmedi. Düzenli kullanımda işe yarıyor, tavsiye ederim.

Hamileliğimden sonra saç derimde ciddi bir hassasiyet oluştu ve kepeklenme başlamıştı. Doğal içerikli bir şey ararken Selyum karşıma çıktı. 1 aydır düzenli kullanıyorum, saç diplerimdeki pullanma neredeyse tamamen geçti. En güzel yanı saç derisini irrite etmiyor, yanma veya kızarıklık yaşamadım. Normalde bazı şampuanlar saç derimi daha da kuruturdu ama bunda öyle bir şey yaşamadım. Hem fiyat olarak uygun hem etkili bir ürün, devam edeceğim gibi görünüyor.

Uzun zamandır mevsim geçişlerinde saç derimde aşırı kepeklenme ve kaşıntı oluyordu. Özellikle siyah tişört giydiğimde çok rahatsız edici hale gelmişti. Selyum’u bir arkadaşım önermişti, biraz araştırıp aldım. İlk 3 yıkamada açıkçası çok büyük bir fark hissetmedim ama 2. haftadan sonra ciddi anlamda kepek azaldı. Şu an neredeyse hiç yok. Ayrıca saç derim daha rahat gibi, eskisi kadar kaşınma olmuyor. Tek dikkat ettiğim şey, fazla kullanmayınca daha iyi sonuç veriyor. Haftada 2 kullanım bana yeterli geliyor. İlk başta tereddüt etmiştim ama iyi ki denemişim.

Geri
Üst Alt