Kullanıcı Yorumları Setamell Kolajen ve Keratin Şampuan

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Setamell Kolajen ve Keratin Şampuan.webp
Yıpranmış, mat ve canlılığını yitirmiş saçlarınız için farklı bir yaklaşım arıyorsanız, Setamell Kolajen ve Keratin Şampuan saç bakım rutininizde fark yaratabilir. İçeriğinde yer alan hidrolize kolajen, saç tellerinin nem dengesini korumasına ve elastikiyet kazanmasına katkı sağlarken; keratin ile birleşen formül, saçın hasar görmüş yapısını onarmayı hedefler. Özellikle ısıya maruz kalmış ya da kimyasal işlem görmüş saçlar için koruyucu bir bariyer oluşturur.

Ağırlaştırmadan bakım yapan bu özel şampuan, saçlarınızı dipten uca daha dirençli ve sağlıklı bir görünüme ulaştırır. Köpük yoğunluğu sayesinde saç derisine nazikçe nüfuz eder, kalıntı bırakmadan arındırır ve uzun süreli temizlik hissi sağlar. Sülfat ve paraben içermemesi, hassas saç derisine sahip olanlar için de güvenli bir seçenek sunar.

Günlük kullanıma uygun yapısı sayesinde, saçlarınız zamanla daha parlak, güçlü ve esnek hale gelir. Kırılmaları azaltırken, saç uçlarındaki kuruluğa karşı da etkili bir çözüm sunar.

Siz de Setamell’in saçlarınızdaki değişime nasıl katkı sağladığını yorumlarda paylaşın; deneyiminiz, başkalarının doğru ürünü bulmasına ışık tutabilir.

Kendi saç hikayenizi bizimle paylaşın; çünkü belki de sizin deneyiminiz, aradığı cevabı henüz bulamamış birine sessizce yol gösterecek.

Trendyol'a girdim ve en çok satanları filtreledim. Bu şampuanı başta gördüm ve sipariş verdim. İyi ki de vermişim. Onca insanın yaptığı yorumlara bile aldırış etmedim, ihtiyacım olanları karşılayacağını düşündüm ve doğru da düşünmüşüm. 3 aydır kullanıyorum ve mükemmel derecede dipten uçlara kadar saçlarımı besleyerek etkisini gösterdi.

Geri
Üst Alt