Sezonun Trend Saç Kesimlerini Deneyen Var Mı?

Hazal

Kayıtlı Üye
Bu aralar saç kestirme fikri kafamda ciddi ciddi dönmeye başladı ama bu sefer aklımı kurcalayan şey tamamen sezon trendleri. Sosyal medyada, kuaför sayfalarında ya da sokakta yürürken bile belli kesimlerin daha sık karşımıza çıktığını fark ediyorum. Özellikle “Bu sezonun en popüler kesimi” diye öne çıkarılan modeller ister istemez insanın aklını çeliyor. Ama iş kendime gelince biraz duraksıyorum.

Trend kesimler fotoğraflarda çok iyi duruyor ama gerçek hayatta aynı etkiyi verir mi emin olamıyorum. Bir de herkesin yüzü, saç yapısı, günlük hayatı farklı. Bir başkasında çok havalı duran bir model, bende sürekli şekillendirme isteyen zahmetli bir hale dönüşebilir gibi geliyor. Sırf moda diye saçımı kestirip sonra her sabah uğraşmak istemiyorum.

Öte yandan da hep aynı modeli kullanmak insanı sıkıyor. “Bir kere de trende uyayım” diyen tarafım ağır basmaya başladı. Ama bunu yapanların gerçekten memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum. Kestirdikten sonra pişman olan mı daha çok, yoksa iyi ki denemişim diyen mi? Gerçek deneyimler benim için çok daha yol gösterici olur.

Bu sezonun trend saç kesimlerini deneyen var mı, günlük kullanımda memnun kaldınız mı?

Ben bu sezon çok konuşulan yumuşak katlı kesimi denedim. İlk başta sadece moda diye kestirmiş gibi hissettim ama günlük kullanımda beklediğimden daha rahat çıktı. Çok uğraştırmadı, o yüzden memnunum.

Oyla 0
Ben trend diye kısa bob kestirdim ama bana göre değilmiş. Fotoğraflarda harika duruyordu ama benim saç yapımda sürekli fön istedi. Trendi denedim ama tekrar uzatıyorum.

Oyla 0
Ben sezon trendini birebir kopyalamadım, kuaförümle uyarladık. O yüzden çok memnun kaldım. Trendleri olduğu gibi değil, kendine göre uyarlayınca gerçekten işe yarıyor.

Oyla 0
Ben biraz temkinliyim bu konuda. Trend kesimleri denemek yerine küçük değişiklikler yapıyorum. Mesela yüz çevresi kat gibi. Hem modaya uyuyor hem de risk almamış oluyorum.

Oyla 0
Bence trendler fikir vermek için güzel ama tek başına yeterli değil. Saç yapısı ve günlük hayat çok önemli. Deneyenlerden dinlemek karar vermede gerçekten yardımcı oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt