Solaryum Saç Renginizi Nasıl Değiştiriyor?

Nezaket Demiral

Kayıtlı Üye
Solaryum kullanmaya başladıktan sonra, saç rengimin solmaya ve istenmeyen tonlar kazanmaya başladığını fark ettim. UV ışınları, saç boyamın pigmentlerini bozarak rengin açılmasına neden oldu. Solaryumdan sonra saç rengimi korumak için UV koruyucu ürünler ve renk koruyucu şampuanlar kullanmaya başladım.

Soru: Solaryum sonrası saç renginizi korumak için hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?

Solaryum girdikten sonra saç rengimi korumak için UV koruyucu içeren saç spreylerini tercih ediyorum. Bu spreyler, güneş ışınlarının ve solaryumun zararlı etkilerinden saçlarımı koruyor. Ayrıca, renk koruyucu şampuan ve saç kremleri kullanıyorum. Bu ürünler, saç rengimin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyor. Özellikle Moroccanoil’in renk koruyucu serisini çok beğeniyorum.

Oyla 0
Ben de solaryumdan çıktıktan sonra saç rengimi korumak için renk koruyucu şampuanlar ve saç kremleri kullanırım. Özellikle, içinde keratin ve antioksidan bulunan ürünler tercih ediyorum, çünkü bu bileşenler saçları güçlendirip rengini koruyor. Solaryum sonrası saç maskesi de uyguluyorum, bu saçlarımı derinlemesine besleyerek renginin solmasını önlüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt