Şükrü Dudu’da Saç Tıraşı Deneyen Var mı? İstanbul Erkek Kuaför Tavsiyesi

Murat

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Son zamanlarda televizyonda ve sosyal medyada sık sık Şükrü Dudu ismini duymaya başladım. Özellikle Zorlu Center’daki şubesiyle ünlüler arasında da tercih edilen bir kuaförmüş. Ben bugüne kadar mahalle berberinde tıraş olmaktan şaşmayan biriydim ama artık farklı bir deneyim yaşamak istiyorum.

Saç tipim düz ve ince telli, ama çabuk yağlanıyor. Genelde klasik kısa yanlar, üst kısım biraz uzun modeli tercih ediyorum. Fakat artık daha modern bir model denemek istiyorum. Özellikle “pompadour” veya “fade” tarzı bir şey olabilir diye düşünüyorum. İnternette baktığım kadarıyla Şükrü Dudu’nun ekibi, yüz şekline göre tavsiyeler veriyormuş. Bu kısmı ilgimi çekti çünkü her saç tipi ve yüz şekli farklı sonuçlar verebiliyor.

Fiyatlarının diğer yerlere göre biraz yüksek olduğunu duydum ama eğer gerçekten kaliteli bir hizmet alacaksam sorun değil. Sonuçta saç en önemli imaj unsurlarından biri. Bilenler bilir, yanlış bir kesim haftalarca moral bozabiliyor.

Aranızda Şükrü Dudu’ya giden var mı? Randevu sistemi nasıl işliyor, bekletiyorlar mı? Kuaförler gerçekten saçınıza göre model öneriyor mu, yoksa sadece katalogdan bakıp kestikleri bir sistem mi var? Ayrıca sakal tıraşında da iyiler mi?

Deneyimi olanlar yazarsa çok mutlu olurum. Belki bu hafta sonu kendime farklı bir tarz hediye ederim. 😊

Ben 2 ay önce Zorlu’daki Şükrü Dudu’ya gittim. İlk defa ünlülerin tercih ettiği bir kuaför deneyimim oldu diyebilirim. Öncelikle mekân çok modern ve tertemiz. Saç kesiminde ustalar oldukça özenli, sürekli fikir soruyorlar. Bende kısa yanlar, üst hafif uzun bir model uyguladılar. Özellikle saçın tepe kısmına hacim vermeyi çok iyi biliyorlar. Normalde saçım çabuk sönüyor ama bu sefer uzun süre şekilli kaldı. Fiyat ortalamanın üzerinde ama verilen hizmete göre bence mantıklı.

Benim saçım düz ve ince telli. Çabuk yağlandığı için genelde model tutmaz. Şükrü Dudu’da saç kesiminden sonra özel bir şekillendirme ürünü önerdiler. Saçıma uygun olarak kullandım, gerçekten etkili oldu. Oradaki çalışanlar sadece kesim değil, saç sağlığı hakkında da bilgilendiriyor. Bu yönü çok hoşuma gitti. Fiyat biraz tuzlu ama İstanbul şartlarında çok da şaşırtıcı değil. Eğer farklı bir deneyim yaşamak isterseniz kesinlikle gidilebilir.

Ben geçen yaz düğünümden önce Şükrü Dudu’ya gitmiştim. Hayatımda ilk defa kuaförden çıkınca kendimi tamamen farklı hissettim. Saçımı yüz hatlarıma göre kestiler, sakalımı da ona uygun şekillendirdiler. Fotoğraflarda fark çok net görünüyor. Düğün günü özgüvenim resmen iki kat arttı diyebilirim. Normalde her zaman oraya gidecek bütçem yok ama özel günlerde kesinlikle tercih ederim. Bekleme sorunu da yok, randevuyla çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt