Lina Lermioğlu
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır sülfatsız şampuanların daha nazik olduğunu duyuyordum ve sonunda ben de geçiş yaptım. Ancak beklediğim yumuşaklık yerine saçlarımın daha sert, daha mat ve sanki hacimsizleşmiş gibi olduğunu fark ettim. Herkes “alışma süreci var” diyor ama bu sürenin ne kadar olduğunu, gerçekten gerekli olup olmadığını bilemiyorum. Saç derimde kaşıntı yok ama uçlarda ciddi bir kuruluk hissediyorum.
Bir yandan devam edersem saçım uyum sağlar mı diye düşünüyorum, diğer yandan eski şampuana dönmeyi de aklımdan geçiriyorum. Bu geçiş sürecinin nasıl işlediğini daha önce deneyimleyenlerin yorumları benim için çok değerli olacak. Gerçekten geçici bir durum mu, yoksa saç tipime uygun olmadığı anlamına mı geliyor bilmiyorum.
Sülfatsız şampuana geçince saç kuruluğu yaşayan oldu mu, sizde süreç nasıl ilerledi?
Bir yandan devam edersem saçım uyum sağlar mı diye düşünüyorum, diğer yandan eski şampuana dönmeyi de aklımdan geçiriyorum. Bu geçiş sürecinin nasıl işlediğini daha önce deneyimleyenlerin yorumları benim için çok değerli olacak. Gerçekten geçici bir durum mu, yoksa saç tipime uygun olmadığı anlamına mı geliyor bilmiyorum.
Sülfatsız şampuana geçince saç kuruluğu yaşayan oldu mu, sizde süreç nasıl ilerledi?