Bir süredir sülfatsız şampuan kullanıyorum ve açıkçası aradaki farkı net bir şekilde gördüm. Önceden kullandığım şampuanlarda saçlarım yıkandıktan hemen sonra gerginleşiyor, kuruyup sertleşiyordu. Hatta saç derimde zaman zaman kaşıntı ve hassasiyet de oluyordu. Sülfatsız şampuana geçtikten sonra ise saçlarımın kendi nemini daha iyi koruduğunu fark ettim. Daha yumuşak, daha kolay şekil alan ve daha canlı görünüyorlar. Özellikle elektriklenme ve kabarma sorunum da azaldı.
Saç derim de eskisine göre daha rahat. Artık gerginlik ya da aşırı kuruluk hissetmiyorum. Daha nazik bir temizlik sağladığını söyleyebilirim.
Benim deneyimim bu şekilde oldu. Peki siz sülfatsız şampuan kullanmaya başladığınızda saçlarınızda ve saç derinizde nasıl değişiklikler fark ettiniz?
Saç derim de eskisine göre daha rahat. Artık gerginlik ya da aşırı kuruluk hissetmiyorum. Daha nazik bir temizlik sağladığını söyleyebilirim.
Benim deneyimim bu şekilde oldu. Peki siz sülfatsız şampuan kullanmaya başladığınızda saçlarınızda ve saç derinizde nasıl değişiklikler fark ettiniz?